ORDU (AA) - Valiler Kararnamesi ile Sakarya Valiliğine atanan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Valilik Basın Danışmanı Mustafa Sezer'e Ordu'nun tanıtımına sunduğu katkılarından dolayı "Yaşam Boyu Onur Ödülü" verdi.

Vali Balkanlıoğlu, makamında ağırladığı Sezer ile bir süre sohbet etti.

Daha sonra ödülünü Sezer'e veren Vali Balkanlıoğlu, Mustafa Sezer'in üç yıldır görev yaptığı Ordu'da kentin tanıtımına ciddi katkı sunduğunu söyledi.

Sezer'in girişimleri sonucu Ordu'da düzenlenen birçok etkinliğin ulusal medyada geniş yer aldığını ifade eden Vali Balkanlıoğlu, "Mustafa kardeşimizin yaptığı birçok proje Ordu'yu ve Karadeniz'i adeta şaha kaldırdı. Bu projelerin sayesinde binlerce yerli ve yabancı turist Ordu'ya geldi. Dolayısıyla sevgili dostumuzun bu başarısı bizlerin de taktirini topladı." dedi.

Sezer'in sıra dışı çalışmalarının ayrıca taktir edildiğini vurgulayan Vali Balkanlıoğlu, Sezer'e bundan sonraki yaşamında da başarı diledi.

Sezer ise ödül karşısında çok duygulandığını belirterek, Balkanlıoğlu'na teşekkür etti.

Bundan sonrada Ordu'nun tanıtımına katkı sunmaya devam edeceğini kaydeden Sezer, bu süreçte kendisine destek olan valilik çalışanları ile Ordu basınına da ayrıca teşekkür etti.