ARTVİN (AA) - Valiler Kararnamesi ile Artvin Valiliği görevinden mülkiye başmüfettişi görevine atanan Vali Ömer Doğanay, için veda programı düzenlendi.

Öğretmenevinde yapılan programda konuşan Vali Doğanay, insan hikayelerinin ayrılıklarla başlayıp devam ettiğini söyledi.

Doğanay, "Yücel Allah hepimize güzel vuslatlar nasip eylesin. 2016 yılında bir cuma günü, bu ile vali olarak atanmıştım. İki sene sonra yine buradan bir Cuma günü fiilen ayrılmak nasip olacak." dedi.

Artvin'in güzellikler konusunda Türkiye'nin her daim önder şehirlerinden olacağını belirten Doğanay, görevde olduğu sürede Artvin'e en iyi şekilde hizmet etmenin gayreti içinde olduğunu ve bu hizmeti siyasi partiler, yerel yöneticiler, belediyeler, kaymakamlıklar, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla birlik ve beraberlik içinde yaptıklarını dile getirdi.

Doğanay, "Yaptıklarımız inşallah bu şehrin daha ileriye gitmesinde bir mihenk taşı olur. Sayın Cumhurbaşkanımıza bize bu ilde valilik görevini verdiği için buradan şükranlarımı arz ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe de Vali Doğanay'ın, devletin şefkatli yüzünü her zaman millete gösterdiğini belirterek, "Devlet-millet bütünleşmesini sağlayan Valimize teşekkür ediyoruz. Bu şehirde özellikle ihtiyaç sahipleri, dezavantajlı, engelli, yaşlı, kafasını kaldırdığında benim kimsem yok diyen herkesin yardımına koşup devletin merhametli yüzüyle o insanları tanıştırdığınız için Artvin halkı adına Allah razı olsun diyorum." diye konuştu.

Programın ardından Vali Doğanay, Valilik binası önünde kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlarla vedalaştıktan sonra kentten ayrıldı.