ARTVİN (AA) - Artvin Valisi Ömer Doğanay ve eşi Esma Doğanay, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili seçimi için Gazi Ortaokulunda oy kullandı.

Vali Doğanay, eşi Esma Doğanay ile geldiği okulda, sandık görevlilerinin kontrolünün ardından oyunu 1019 nolu sandıkta verdi.

Doğanay, AA muhabirine yaptığı açıklama, Artvin'de seçimlerin huzurlu şekilde geçirildiğini söyledi.

Vatandaşlık görevini yaptığını belirten Doğanay, seçimin ülke, millet ve devlet için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Artvin'de 642 sandıkta oy kullanma işleminin sürdüğünü ve 131 bin 275 seçmenin oy kullanacağını ifade eden Doğanay, şunları kaydetti:

"İlimizde bütün okullarımızda, sandık alanlarında, sandık kurulu olan yerlerde güvenlik tedbirlerimiz var. Güvenlik güçlerimiz vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir seçim geçirmesi için görevlerinin başında bulunuyorlar. Şu ana kadar ilimizde herhangi bir olumsuzluk yok. Vatandaşlarımız gayet sakin, güzel bir şekilde oyunu kullanmaya devam ediyor."

Doğanay, okuldaki sandık görevlilerine çalışmalarında başarılar dileyerek, okul bahçesindeki vatandaşlarla bir süre sohbet etti.