AMASYA (AA) - Amasya Valisi Salih Işık, Suluova Hacı Muammer Koca Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Yeni yılını kutladığı yaşlılara karanfiller vererek ellerini öpen Işık, yaşlıların daima baş tacı olduğunu söyledi.

Yaşlıların her zaman sevgi ve saygıyı hak ettiğini vurgulayan Işık, "Acısı, tatlısıyla 2016 yılını geride bıraktık. Maalesef bu yıl da çok kötü hatıralarımız var. İnşallah 2017 yılı daha iyi ve güzelliklerle dolu olur." dedi.

Yeni yılın Türkiye'ye ve dünyaya sağlık, mutluluk getirmesini dileyen Işık, şunları kaydetti:

"İnşallah 2017 yılı dünyada sevgi ve barışın egemen olduğu bir yıl olur. Yaşlılarımızı 2016 yılının son gününde ziyaret ederek yeni yıllarını kutladık. Sevinçlerini paylaştık, hal ve hatırlarını sorduk, yanlarında olduğumuzu gösterdik. Her zaman halkımızla beraber olmaya çalışıyoruz. Devletimizin imkanları ile merhametini, şefkatini, ilgi ve alakalarını onlara iletmeye çalışıyoruz. Huzurevimizde yaşlılarımıza devletimizin tüm imkanları seferber ediliyor, personelimiz de kendilerine çok iyi bakıyor. Allah hepsine sağlıklı uzun ömürler versin."

Çeşitli hediyeler verdiği yaşlılarla sohbet eden Işık, sorun ve taleplerini dinledi.

Işık'a ziyaretinde Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, Suluova Kaymakamı Hayatı Taşdan, Aile ve Sosyal Politikalar Amasya İl Müdürü Sadi Ergin, Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, İl Müftü Vekili Adem Ayrancı ve ile huzurevi müdürü Talat Keskin de eşlik etti.