KASTAMONU (AA) - Kastamonu Vali Vekili Yaşar Karadeniz, Abana ilçesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Hükümet Konağı girişinde Abana Kaymakam Vekili Hasan Hüsnü Türker, Belediye Başkan Vekili Altan Erdoğan ve kurum müdürlerince karşılanan Karadeniz'e, kaymakamlık makamında brifing verildi.

Abana Belediyesini de ziyaret eden Karadeniz, Atatürk İlk ve Ortaokulu ile mülkiyeti Kastamonu İl Özel İdaresine ait Beşevler mevkisinde incelemelerde bulundu.

Karadeniz, Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Abana Sabahat-Mesut Yılmaz Meslek Yüksekokulunda, Abana'nın yanı sıra Bozkurt ve Çatalzeytin ilçelerinden muhtarların katılımıyla düzenlenen toplantıya da katılarak, muhtarların taleplerini dinledi.

Toplantıya, Bozkurt Kaymakamı Murat Acar, Çatalzeytin Kaymakam Vekili Bülent Şimşek, Bozkurt Belediye Başkanı Bozkurt Ekeş, kurum ve bölge müdürleri ile siyasi parti temsilcileri de katıldı.

Toplantının ardından şehit Piyade Uzman Çavuş Ömer Şenel'in ailesini evlerinde ziyaret eden Karadeniz, aileyle sohbet etti.

Karadeniz, ziyarette, şehit ailesine Atatürk Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Sıla Nisa Aydın tarafından şehidin karakalemle yapılan portresini takdim etti.

Ziyarette, Müftü Vekili İsmail Çelik tarafından dua ettirildi.