KASTAMONU (AA) - Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz'in başkanlığında Tosya'da vatandaşlarla buluşma toplantısı düzenlendi.

Tosya Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantı sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Karadeniz, her ilçede bu tür programları yılda bir kez yapmaya çalıştığını söyledi.

Tosya'nın kendileri için önemli olduğunu belirten Karadeniz, "Tosya, özellikle Kastamonu sanayisinin toplandığı ilçemiz. Bizim Anadolu'ya açılan kapımız. Dolayısıyla Tosya'daki her gelişme bizim için kıymetli. İhtiyacı olup da yapılması gereken tüm hizmetleri birebir takip etmek durumundayım." dedi.

Karadeniz, Suluca ve Ortalıca köylerinde yapılacak altyapı yatırımlarına ayrılan ödeneğin 4 milyon 750 bin lira olduğunu kaydetti.

Karadeniz, daha sonra Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu, şehit polis Celal Yavuz'in ve ihtiyaç sahibi Yiğit ailelerini ziyaret ettikten sonra Tosya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından açılan sosyal market ve aşevinde inceleme gerçekleştirdi.