GİRESUN (AA) - Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek bayram öncesi alınan trafik tedbirlerini yerinde inceledi.

Yol kontrol ve trafik denetimi yapan güvenlik güçlerinin yaptığı denetimlere katılan Vali Sarıfakıoğulları, kontrol noktasında durdurulan sürücüleri trafik kurallarına uymaları yönünde uyardı.

Sarıfaıkoğulları, burada yaptığı açıklamada, hem kendi hem de karşıdaki sürücülerin can ve mal güvenliği için trafik kurallarına harfiyen uymaları gerektiğini söyledi.

Emniyet kemeri kullanmanın hayat kurtardığını belirten Sarıfakıoğulları, "Hız yapmadan ulaşacağımız yere sağlıklı bir şekilde ulaşmalıyız. Mutlak suretle uzun yola çıkan sürücüler dinlenmeyi ihmal etmemeli. Sürücülere 9 günlük bayram tatili öncesi hayırlı bayramlar ve iyi yolculuklar diliyorum." dedi.

Sarıfakıoğulları, uygulama sonrası görev başındaki polislerle de kolaylıklar dileyerek, Kurban Bayramı tatili boyunca tüm birimlerin teyakkuz halinde olacağını sözlerine ekledi.