TRABZON (AA) - Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Ticaret Ve Sanayi Odası (TTSO) Nisan Ayı Meclis Toplantısı'na katıldı.

TTSO'da düzenlenen toplantıda konuşan Ustaoğlu, çağın gerektirdiği ortak yönetişim anlayışıyla hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi.

Yönetim anlayışlarının temelinde birlikte yönetme anlayışı olduğuna vurgu yapan Ustaoğlu, "Ortak hafıza oluşturmak adına güzel işler yapmaya gayret gösteriyoruz. Bizim çalışmalarımızda en önemli paydaşlarımız ilimizdeki sivil toplum kuruluşları ve iş adamlarımız olmuştur. Bunların başında da en güzide kuruluşlarımızdan biri olan TTSO vardır. Mümkün mertebe odamızla birlikte ilimizin geleceğine ortak hafıza ile önemli projelere ve çalışmalara imza atmaktayız." dedi.

Ustaoğlu, iş adamlarının yürütülen çalışmalarda son derece önemli yere sahip olduğuna işaret ederek, "Emeğin ve alın terinin ne derece kutsal olduğunu yapmış olduğunuz girişimlerle istihdamlarla birçok evin bereketlenmesine vesile olarak gösterilmektesiniz." diye konuştu.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı organizatörlüğünde başlatılan "2019 İstihdam Seferberliği"nin Trabzon'da devam ettiğini dile getiren Ustaoğlu, "Bu kapsamda 'Burası Trabzon, Burada İş Var' sloganı ile çıkılan bu yolda bölgemize istihdama katkı sunan tüm işverenlerimize ve burada bulunan kıymetli kurul üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Toplantıya, TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren, Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, meclis üyeleri ve iş adamları katıldı.