ORDU (AA) - Ordu Valisi Seddar Yavuz, ramazan ayının ilk günü başladığı ihtiyaç sahibi ailelere ziyaretlerini sürdürüyor. Hemen pinbahis giriş yapıp kazanca başla.

Ramazan ayının başladığı 16 Mayıs'tan bugüne kadar 12 mahallede, 122 ailenin misafiri olan Vali Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Perşembe ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Yavuz, 1992 yılında Hakkari'nin Çukurca kırsalında teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Sezgin Akdeniz’in babası Rasim Akdeniz ile 1980 yılında Amasya İli Suluova ilçesinde karakolun teröristlerce basılması neticesinde şehit olan Başkomiser Ali Kemal Büyük'ün eşi Fatma Büyük'ü evlerinde ziyaret etti.

Şehitlerin emaneti olan ailelerin ve gazilerin her zaman yanında olduklarını belirten Yavuz, "Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Şehit ve gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunarken, kapımızın da sizlere her daim açık olduğunu ve ne zaman isterseniz bizimle görüşebileceğinizi de bir kez daha ifade etmek istiyorum." dedi.

Daha sonra Kacalı, Hamidiye, Çınar mahallelerinde ikamet eden ve vakıf yardımları ile geçimlerini sağlayan Dinar, Keleş, Işık, Acartürk ailelerinin evlerine de giden Yavuz, ailelerin hem hatırlarını sordu, hem de ihtiyaçlarını, sıkıntılarını yerinde tespit etmeye çalıştı.

Vali Yavuz, Yumrutaş Mahallesinde evi yanan Ahmet Kaplan'a, Perşembe Kaymakamlığı tarafından yeniden yaptırılan evi de gezdi.

Yavuz, ilçedeki son olarak Kacalı ve Hamidiye mahallelerinde yaşayan Tekin, Korkmaz ve Akpunar ailelerini ziyaret etti.