Vatan Caddesi’nde devam eden demokrasi nöbetine katılan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Allah’ın izniyle bize artık bir şey işlemez" dedi.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından Vatan Caddesi’nde demokrasi nöbeti devam ediyor. Ellerinde Türk bayraklarıyla çalan türkülere eşlik eden vatandaşlar demokrasi coşkusunu yaşatmayı sürdürüyor. Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de Vatan Caddesi’nde kutlu nöbete devam eden vatandaşlarla bir araya geldi.
Yenikapı’da düzenlenen ’Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ ile yeni bir sayfanın açıldığını belirten Başkan Mustafa Demir yaptığı konuşmada, "Şu ana kadar böyle bir miting olmadı. İnşallah bir daha da olmaz. İnşallah mevlam böyle musibetlerle bu milleti bir daha karşı karşıya bırakmaz. Allah’ı izniyle bize artık bir şey işlemez" dedi.

"BÜTÜN DÜNYA BİZLERİ TANIDI"
"Bütün dünya bizleri tanıdı. Bütün dünya Türk milletinin üstün özelliklerini tanıdı" diyen Mustafa Demir, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili, "Muhsin Yazıcıoğlu gibi bir yiğidi siz nasıl da dağ başında onu infaz edersiniz. Karların içerisinde yaralı kurtulmuş birini siz nasıl infaz edersiniz. Cumhurbaşkanımızı infaza giden timin içerisinde Kahramanmaraş’ta karlara düşmüş Muhsin Başkana da aynı adamlar, aynı katiller gitmişler. Muhsin Yazıcıoğlu diyor ki ’Vatan aşkı bir maya gibidir. Sütü bozuklarda tutmaz.’ Mevlam bu sütü bozuk hainlerden bu milleti korusun inşallah. Bizim canımızı sıkan içimizdeki hainler" ifadelerini kullandı.
Mustafa Demir, "Hedefimiz inancımızla, tüm değerlerimizle, vatan aşkımızla en yükseğe çıkabilmektir. Büyük liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’la yürüyebilmektir" dedi.
(İHA)