Vatan Partisi Antalya İl Teşkilatı, ‘Fethullahçı ve bölücü teröre karşı topyekün mücadele’ adı altında imza kampanyası başlattı.
Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde imza kampanyası için stant kuran Vatan Partisi üyeleri yaklaşık 40 kişi bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Kurulan stantta hem FETÖ/PDY hem de PKK’ya karşı imza kampanyası başlattılar.
Vatan Partisi Antalya İl Başkanı Ahmet Özbay, yaptığı açıklamada, “ABD’nin 50 eyaleti var. Eğer darbe girişimi başarılı olsaydı 16 Temmuz’da Amerika’nın 51. eyaleti olacaktık. Bu kalkışmayı, İstiklal Savaşı ruhuyla, millet-ordu birliğiyle püskürttük. İkinci İstiklal Savaşımız, başlamıştır. Şunu herkes görsün ki Türkiye Amerika ile savaşıyor. Türkiye’nin kaderini teyit edecek olan bir dönemde düşmanın adını saklamak Türkiye’ye büyük bir kötülüktür. Düşman Amerikan emperyalizmi ve onun maşaları olan PKK ve FETÖ’dür” dedi.
Vatan Partisi Antalya İl Teşkilatı üyesi grup basın açıklamasının ardından olaysız bir şekilde dağılırken, imza kampanyası için stant yerinde durmaya devam ediyor.
(İHA)