ORDU (AA) - Ordu’nun Fatsa ilçesinde hayırsever bir kişi, 2 hafta önce vefat eden kız kardeşinin tekerlekli sandalyelerini Fatsa Sami Yücel Özel Eğitim İş Uygulama Okuluna bağışladı.

Şerefiye Mahallesi'nde yaşayan Şükriye Acısu, engelli olan ve 2 hafta önce hayatını kaybeden kız kardeşi Şehri İnak'ın kullandığı elektrikli ve elektriksiz 2 tekerlekli sandalyesini Fatsa Sami Yücel Özel Eğitim İş Uygulama Okuluna bağışladı.

Fatsa Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu tarafından teslim alınan tekerlekli sandalyeler okul yönetimine düzenlenen törenle verildi.

Törenin ardından bağışçı aileye teşekkür eden Cinoğlu, "Bugün çok anlamlı bir gün için Sami Yücel Özel Eğitim İş Uygulama okulunda bulunmaktayız. Modern toplumlar engellisine verdiği değerle ölçülür. Bu anlamda hayırsever bir vatandaşımız iki tane tekerlekli sandalyeyi Sami Yücel Özel Eğitim İş Uygulama okuluna bağışladı. Şükriye Acısu'nun iki hafta önce vefat eden kız kardeşinin elektrikli ve elektriksiz iki tane tekerlekli sandalyesini engelli öğrencilerin faydalanması için bağışlaması bizleri çok mutlu etti. Bu sandalyeler okulumuzdaki engelli öğrencilerin kullanımına sunulacak." dedi.

Tekerlekli sandalyeleri bağışlayan Acısu'ya teşekkür sertifikası verilmesinin ardından program son buldu.