SAMSUN (AA) - Ondokuz Mayıs Üniversitesi (ÖMÜ) Vezirköprü Meslek Yüksekokulu öğrencileri, kurulan Öğrenci Butiği'nden istedikleri giyeceği alabiliyor.

OMÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olarak öğrencilere destek amacıyla kurulan "Öğrenci Butiği", Vezirköprü'de hizmet vermeye başladı.
"Sosyal market" temelli 2010 yılında kurulan Öğrenci Butiği'nde öğrencilere mont, pantolon, kazak, gömlek, ayakkabı gibi kıyafet yardımı yapılıyor. Öğrenciler, bir akademik yıl içerisinde istedikleri 4 ürünü alabiliyor, bunun için öğrenci kimlik kartlarını göstermeleri yeterli oluyor.

Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gonca Özdemir, öğrencilerin yoğun ilgisi karşısında çok mutlu olduğunu söyledi.

Bu şekildeki sosyal etkinliklerin okullarında gerçekleştirilmesinin kendilerini ve öğrencileri çok memnun ettiğini anlatan Özdemir, "Öğrencilerin dilediğince alışveriş yapmalarını ve bu hizmetin okulumuza ulaşmasını sağlayan OMÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına çok teşekkür ediyoruz. En kısa zamanda yeni etkinliklerle tekrar okulumuzda görmeyi diliyoruz" dedi.