Diyarbakır’ın Sur ilçesinde yaşayan Nizamettin Karaçam adlı engelli vatandaşın motosikleti kimliği belirsiz kişiler tarafından yakıldı.
Yürüyemediğini ve bütün işlerini motosikleti ile gördüğünü belirten Karaçam, yetkililerden kendisine yeni bir motosiklet istedi.
Diyarbakır’ın Sur ilçesinin İskenderpaşa mahallesinde yaşayan Nizamettin Karaçam adlı engelli vatandaşın motosikleti, dün gece evinin önünde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalınmaya çalışıldı. Bir süre motosikletin bağlı olduğu zinciri kesmeye çalıştıkları belirtilen şahıslar, bunu beceremeyince motosikleti yaktı. Bütün işlerini motosikleti ile gören Karaçam, mağdur duruma düştü. Evden işe motosikleti ile gidip geldiğini ve İş-Kur’un bir projesinde geçici işçi olarak çalıştığını belirten Karaçam, "Çocuklarımı bile bu motosikletle okula bırakıyorum. Engelli birinin motosikletinden ne istiyorlar. Bugün onlar yüzünden işe gidemedim. Yetkililerden yardım istiyorum. Motosikletim olmazsa evde hapis hayatı yaşarım" dedi.
(İHA)