Bu düşünceye sahip olmadaki en önemli nedenlerin ise bu iş için bir atölye ve donanım ihtiyacının olabileceğidir. Oysaki kumaş boyama işlemi oldukça basit ve kısa suren bir işlemdir. Satın aldığınız kumaş boyası üzerinde neler yapmanız gerektiği açıkça belirtilmiştir. Uyarıları dikkate aldığınız takdirde boyası nedeniyle eski görüntüye sahip olan bir kıyafetinizi atmak zorunda kalmamış olduğunuz gibi tasarrufta sağlamış olursunuz. 

Eğer ki kıyafetinizde profesyonel bir boyama gerçekleştirmek istiyorsanız. Bunun için birkaç deneme yapmanız yeterli olacaktır. Her boyama işlemi sonrasında farklı bir uygulama ortaya koyarak sahip olduğunuz kıyafette renk değişimleri de yapabilmeniz mümkün.

Viktoria kumaş boyası atölye ve benzer ek donanıma ihtiyaç duymaz, basit bir uygulama yapılabilmesi için geliştirilmiş olan bu boyalar insanların tercihlerini de kolaylaştırmıştır.  Kumaşı boyarken ihtiyacınız olan tek şey eviniz olacak. 

Peki, bu boyayı kullanmak için donanım olarak neye ihtiyacım olacak der gibi olduğunuzun farkındayız. Donanım olarak size lazım olacak tek şey bir çamaşır makinesi hatta buna da gerek yok diyorsanız geniş bir leğen yeterli. Kimyasal olarak ise içerisine karıştıracağınız bir miktar tuz. Bahsettiğimiz malzemelerin tamamının her evde olduğunu biliyoruz. Bunun için girişte de bahsettiğimiz gibi kumaş boyamak zor ve meşakkatli bir iş değildir.

Boyama işlemini yaparken farklı uygulamalarda deneyebilirsiniz. Örneğin batik boyama tekniği kullanarak kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz. 

Batik boyama nedir mi?

Batik Boyama

Yaratıcılığınızı konuşturmanıza imkan sağlayan aynısının bir benzeri olmayan ürünler tasarlanmasını sağlamak için geliştirilmiş olan bu teknikte düğme, kumaşın sarılması gibi uygulamalar yaparak kumaşınıza tahmin edemeyeceğiniz güzellikler sağlayabiliyorsunuz. Kumaşınızı boyarken farklı renklerin birbiriyle karıştırılması ve bağlayarak ortaya farklı desenler çıkmasını sağlayabilirsiniz. Bu uygulamayı yaparken hayal gücünüz önemlidir. Deseni kumaşın hangi bölgesine vermek istiyorsanız boyayı o bölgeye uygulamanız yeterli olacak. Batik boyama için Viktoria kumaş boyası kesinlikle en doğru tercih olacaktır. 

İstediğiniz bir rengi ve kumaş boyasını sitemiz üzerinden bulabilir ve siparişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kargonuz aynı gün mesai saatleri içerisinde gönderilecektir.