İSTANBUL (AA) - Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu Vodafone Arena, Anneler Günü’nü esprili bir sosyal medya kampanyası ile kutluyor. Çimlerinden merdivenlerine kadar her köşesi annelerin tatlı sert mesajlarıyla donatılan Vodafone Arena’nın Anneler Günü fotoğrafları sosyal medyada ilgi görüyor.

Vodafone açıklamasında göre, Beşiktaş JK ile Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone, Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu Vodafone Arena için hazırladığı eğlenceli sosyal medya kampanyalarına bir yenisini ekledi.

Anneler Günü’ne özel olarak hazırlanan kampanya kapsamında, Vodafone Arena’nın çimlerinden merdivenlerine kadar her köşesi annelerin tembih ve tavsiyelerinden oluşan tatlı sert mesajlarla donatıldı. Vodafone Arena’nın Twitter, Facebook ve Instagram hesaplarından yayınlanan kampanya fotoğrafları büyük ilgi görürken, birbirinden renkli sohbetlere de malzeme oldu.

Vodafone Arena’yı süsleyen renkli mesajlardan bazıları şöyle:

"Çimlerin üstünde: Yeni süpürdüm, dolaşmayın', 'Koltukların üstünde: Misafir gelecek, oturmayın', 'Kupanın üstünde: Tamam oğlum! Kupayı da ben alırım', 'Soyunma odasında: Yine her yer her yerde', 'Taktik tahtasının üstünde: Hocanızı iyi dinleyin', 'Fabri fotoğrafının üstünde: O yemez teyzesi', 'Beşiktaş JK Müzesi’ndeki Desibel Odası’nın kapısında: Anneye bağrılmaz', 'Soyunma odasındaki havlunun üstünde: Terli terli dolaşmayın, şu havluları sırtınıza koyun hemen!"

Vodafone Arena sosyal medya hesaplarına facebook.com/VodafoneArena, twitter.com/vodafonearena ve instagram.com/VodafoneArena sayfalarından ulaşılabiliyor.