İSTANBUL (AA) - Vodafone ve Getir iş birliğiyle, Vodafone 39. İstanbul Maratonu Halk Koşusu'na İstanbul'dan katılacakların göğüs numaraları evlerine teslim edilebilecek.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul tarafından Vodafone'un isim sponsorluğunda 12 Kasım'da "Çocuklarımızın geleceği için koşuyoruz" temasıyla düzenlenecek Vodafone 39. İstanbul Maratonu'nda bu yıl bir ilke imza atılarak göğüs numaraları Getir ile evlere teslim edilebilecek.

Yüzlerce ürünü ortalama 10 dakikada 7/24 kullanıcıya ulaştıran mobil uygulama Getir'den 20 liralık herhangi bir sipariş veren İstanbullu katılımcılar, maraton göğüs numarasını da ücretsiz olarak sepetine ekleyebilecek.

Göğüs numarası, Getir uygulaması içinde maratonla ilgili diğer ürünlerle birlikte "Maraton" kategorisi altında yer alacak.


- Yaklaşık 30 bin çipli koşucu bekleniyor


Vodafone İstanbul Maratonu, "maraton", "15 kilometre koşusu", "10 kilometre koşusu" ve "halk koşusu" olmak üzere 4 ana kategoride koşulacak.

Avrupa'nın en iyi 11, dünyanın en iyi 22 maratonundan biri olan maratona, bu yıl yaklaşık 30 bin çipli sporcunun katılması bekleniyor. Maratonda 100 bine yakın İstanbullu da Asya'dan Avrupa'ya yürüyecek.

Vodafone 39. İstanbul Maratonu ile ilgili güncel bilgilere resmi Facebook etkinlik sayfasından ve "www.maraton.istanbul" adresinden ulaşılabiliyor.