İSTANBUL (AA) - Vodafone Cep Merkezleri'nden Samsung akıllı telefonlarını satın alan Vodafone Red aboneleri, ilk 3 ay ek ödeme yapmayacak.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, Samsung ile stratejik iş birliği yapan şirket, nisan sonuna kadar sürecek yeni kampanyası kapsamında, akıllı telefonlarını Vodafone Cep Merkezleri'nden alan Vodafone Red abonelerine ilk 3 ek ödemeyi hediye edecek.

Samsung'un Galaxy A 2017 Serisi (A3-A5-A7), Galaxy J7 Prime ve Samsung Galaxy Grand Prime+ modellerinde geçerli kampanyadan yararlanabilmek için abonelerin Samsung akıllı telefonları Vodafone Red tarifeleriyle almaları yeterli olacak.

Vodafone'un yeni kampanyasından yararlanmak için herhangi bir Vodafone Cep Merkezi'ni ya da vodafone.com.tr'yi ziyaret etmek yeterli olacak.


- "Herkesi akıllı telefon sahibi yapma hedefiyle avantajlı kampanyalar geliştiriyoruz"


Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, konuya ilişkin değerlendirmesinde, dijital bağlantılı yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılma hedefiyle dünya çapında mobil teknolojileri uygun koşullarda abonelerinin hizmetine sunduklarını bildirdi.

Türkiye'de herkesi 4.5G uyumlu akıllı telefon sahibi yapma hedefleri doğrultusunda fiyat avantajlı yeni bir kampanyayı daha hayata geçirdiklerini belirten Aksoy, şunları kaydetti:

"Akıllı telefon pazarının öncü markalarından Samsung iş birliğiyle düzenlediğimiz yeni kampanyamızla, akıllı telefon sahibi olmak ya da akıllı telefonlarını değiştirmek isteyenlere Vodafone Red tarifeleriyle satın aldıkları Samsung akıllı telefonların ilk 3 ek ödemesini hediye ediyoruz. Vodafone Türkiye olarak, abonelerimizin hayatını kolaylaştırmak amacıyla her kesimden farklı ihtiyaçlara uygun fırsatlar sunmaya devam edeceğiz."

Samsung Electronics Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen de "Dünyaya İlham Ver, Geleceği Oluştur" vizyonları çerçevesinde dünyanın en yenilikçi ürünlerini sunarak insanların hayatlarına değer kattıklarını, inovasyon güçleriyle geleceğin teknolojilerine yön verdiklerini bildirdi.

Her zaman müşterilerinin pazardaki en gelişmiş ürünlere sahip olmalarını sağlamaya çalıştıklarını belirten Yeğen, "Bunu yaparken de fiyat kalite dengesine en üst düzeyde hassasiyet göstererek tüm Samsung ürünlerinin ulaşılabilir olması için var gücümüzle çalışıyoruz. En yeni Galaxy A serisi de bu yaklaşımımızın güzel bir örneğini oluşturuyor. Yeni Galaxy A serisinde, Galaxy müşterilerimizin en beğendikleri özellikleri tasarıma kazandırdığımız benzersiz yaklaşımla buluşturduk." ifadelerini kullandı.


- Her ihtiyaca uygun Samsung'lar Vodafone’da


Yeni Galaxy A serisi, şık kasası, kaliteli metal ve cam tasarımıyla daha konforlu bir kullanım sağlıyor. Siyah gökyüzü, altın kum, mavi sis, şeftali bulutu olmak üzere 4 farklı renkte sunulan yeni Galaxy A serisi, suya ve toza karşı dayanıklı IP68 yapısıyla yağmur altında ya da havuz kenarında bile özgürce kullanım imkanı veriyor. Galaxy A7 ve A5'de bulunan yüksek çözünürlüklü 16MP ön ve arka kamerasıyla parlak ve net fotoğraflar çekilmesini mümkün kılan yeni Galaxy A serisi, hareket ettirilebilen deklanşörüyle de daha kolay selfie çekimi için daha rahat kavrama sağlıyor.

Premium metal tasarımıyla dikkati çeken Galaxy J7 Prime, 5.5 inç ve 16M renkli IPS LCD parlak ekrana sahip bulunuyor. Cihazın 13MP gelişmiş kamerası, karanlıkta bile aydınlık fotoğraflar çekmeyi mümkün kılıyor. Altın ve siyah renk seçenekleriyle sunulan akıllı telefon, 3GB RAM ile uygulama kullanımını çok daha ileri bir seviyeye taşıyor.

2600 mAh çıkarılabilir bataryası, 5.0 inç qHD TFT ekranı ve 8MP flaşlı kamerasıyla fark yaratan Samsung Galaxy Grand Prime+, 128 GB'a kadar artırılabilir hafıza kartını destekliyor. Coğrafi konum etiketleme, panoramik çekim ve zamanlayıcı özelliklerine sahip olan akıllı telefon, altın, siyah ve gümüş renk seçenekleri ile sunuluyor.