Bu anlamda Vodafone’un sunduğu bu telefonsuz internet hizmetinden herhangi bir ek ücret ödemeden yararlanabilir, hızlı bir internet bağlantısına sahip olabilirsiniz. Peki, uygun fiyatlara fiber internet hizmetinden yararlanabileceğiniz Vodafone fibermax kampanyaları nelerdir?

Fibermax Kampanyaları Hangileridir?

Mevcut internetinizden memnun değilseniz ve daha hızlı bir internet bağlantısına ihtiyacınız varsa Vodafone fiber internet tarafından sunulan kampanyalar tam da size göredir. Bu anlamda yararlanabileceğiniz birbirinden avantajlı kampanyalar bulunmaktadır.

Eko Evde 16

Fibermax kampanyaları arasında Eko Evde 16 paketi ilk başta gelmektedir. Bu kampanya dâhilinde aldığınız fiber internet hizmeti ilk 6 ay boyunca 59,90 TL’dir. Yine kalan 18 ay için ise 74,90 TL ödemeniz gerekmektedir. 16 Mbps hız ile sunulan Eko Evde 16 paketi ile siz de limitsiz fibermax hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Eko Aile 24

Vodafone fiber internet kapsamında sunulan bir diğer paket ise Eko Aile 24’tür. İlk 12 ay 74,90 TL olan bu pakette kalan 12 ay için ise 84,90 TL ödenmesi gerekiyor. Yine 24 Mbps hız ile verilen bu hizmet sayesinde AKN’siz internetin keyfini çıkarabilirsiniz.

Çekirdek Aile

Fibermax kampanyaları arasında yer alan Çekirdek Aile 35 ise; ilk 12 ay 84,90 TL’ye sunuluyor. Sonrasındaki 12 ay ise 94,90 TL ile yararlanılmaktadır. 35 Mbps hız ile AKN’siz ve limitsiz olarak verilen fibermax hizmeti sayesinde kesintisiz internetin ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.



 

Genç Aile 50

Bir diğer fibermax kampanyası ise Genç Aile 50 paketidir. Bu paket ise ilk 12 ay 104,90 TL, sonraki 12 ay ise 114,90 TL’den ücretlendiriliyor. 50 Mbps hız ile sunulan Genç Aile 50 paketi de diğer Vodafone fiber paketleri gibi kullanıcılarına kesintisiz ve hızlı bir internet deneyimi yaşatmaktadır.

Son olarak bu fibermax kampanyalarından yararlanabilmeniz için fibermax sorgulama ile bulunduğunuz bölgede fiber internet altyapısının olup olmadığını öğrenmeniz gerekmektedir. Eğer fiber internet altyapısı bulunuyorsa, Vodafone fibermax abonesi olarak avantajlı kampanyalardan yararlanmaya başlayabilirsiniz.