Sosyal medya fenomeni olarak tanınan evliliği ve renkli yaşantısı ile magazin gündemlerinden düşmeyen Selin Ciğerci’ye reklam piyangosu vurdu!

Medikal kozmetik ürünler üreticisi olan W-Lab (Land of cosmetics) ile 2020 yılı için reklam anlaşması imzalayan Selin Ciğerci W-Lab’ın yeni reklam yüzü olacak.

Tamamen doğal medikal ürünlerden oluşan ürün yelpazesi ile kısa süre içerisinde kozmetik piyasasında ipleri eline almayı başaran W-Lab Selin Ciğerci ile yapmış olduğu anlaşma ile müşteri portföyünü artırmayı hedefliyor.

Sosyal medya platformları üzerinde ciddi derecede takipçi sayısına ve potansiyeline hakim olan Selin Ciğerci ile yapılan reklam anlaşması sonucunda firmanın satışlarında patlama yaşanılabileceği söyleniyor. Sadece sosyal medya ve internet üzerinden satış gerçekleştirmeyen W-Lab firması eczane bayi kanalında da birçok nokta ile iş birliği yapıyor.

Ürünlerin doğal ve natürel olması, ayrıca medikal ürünler olarak satışa sunulması, müşteriler üzerinde olumlu yorumlara ve değerlendirmelere neden olurken, ürünlerin tanıtımı konusunda ise yeni reklam yüzünün oldukça başarılı olacağı tahmin ediliyor.

Söylediği her sözle magazin sayfalarında gündem olmayı başaran ve her geçen gün adından sıkça söz ettiren başarılı sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci’nin ise Land of cosmetics ile yapmış olduğu reklam anlaşmasından ne kadar kazanacağı merak konusu oldu. Firma tarafından yapılan anlaşma duyurusunda Selin Ciğerci’nin bu anlaşmadan ne kadar kazanacağına yer verilmedi.