Evet utangaç kişiler için bu çok kötü bir duygu, orada çok ama çok fit insanlar var, kaslı, karın kasları var,fizikleri mukemmel insanlar var. ve utanmaya başlıyorsun onlar gibi değilsin çünkü. 

Ama bunu unutma, onlar da başladılar spora bir gün, onlar da bir karar verdiler ve harekete geçtiler, yani spor salonuna gidenler hepsi bir sebep için giderier ve emin ol ki kimse sana bakmaz, eleştirmez. 

Rahatınıza bakın ya, ve BAŞLA! 

Spor giyim tarzında en önemli detay kumaşın kalitesi ve terlemeye karşı tepkisidir. İşte spor kıyafetleri alırken en çok dikkat edilen bu hususta Wolphin muazzam işler çıkarıyor. Fitness giyim ürünleri kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Evet, güzel bir makale olacak bu çünkü hepimizin spora gitmeme sebebimizi anlatacaktır... zamanım yok. öyle bir şey yok arkadaşlar, her zaman spor yapabilirsiniz. biraz erken kalkın saat 6da değil de 5 30 ta kalkın. veya uykunuzu cok severseniz o zaman eve saat 9 da gelirseniz 1 saat dinlenin sonra 1 saat spor yapın. veya çok yoğunsanız o zaman güç içerisinde spora benzeyen aktiviteler yapınız. mesela asansor yerine merdivenleri kullanın, daha fazla su için, daha sağlıklı beslenin vs. her zaman bir çözum vardır ve sadece 15 dakikanızı ayırırsanız spor için, daha sağlıklı olursunuz ve daha da mutlu olursunuz. 

Sporu eğlenceli yapınız ya, müzik dinleyiniz. bir arkadaş ile yapınız. ve zaman bulunuz. sizin bulmanız lazım, zaman kendini ayırmayacak sizin için, siz ayıracaksınız ve siz yapacaksınız. 

Sert bir antrenmandan sonra büyük bir ihtimalle kendinizi tükenmiş, ağrılı, fantastik hissedecek ve ter içinde kalacaksınız. İster inanın ister inanmayın; antrenman sırasında giydiğiniz spor kıyafetleri, antrenmandan sonra karşı karşıya kalacağınız hisler konusunda bir fark yaratabilir. 

Sevdiğiniz ve yapacağınız aktivitelere uygun ayakkabıları tercih etmelisiniz. Günümüzde bir çok spor markası her alana uygun ayakkabı üretiyor, sizde buradan alanınıza uygun bir ayakkabı alabilirsiniz. 

Spor salonunda giyeceğiniz ayakkabı dışarıda giydiklerinizden ayrı, altı temiz olmalıdır. Spordan sonra mutlaka evde havalandırılmalıdır. 

Spor yaparken rahat hareket edebiliyor olmanız ve kendinizi iyi hissetmeniz de önemli elbette. Bu yüzden (çok kısa bir şort veya forma giymediğiniz sürece) ne giydiğinizden çok nasıl hissetiğinizin daha önemli olduğunu unutmamalısınız. Kendinizi iyi ve rahat hissediyorsanız ne giydiğinizin çokta bir anlamı yoktur. 

Spor yapmak bireysel olarak baş başa kaldığınız ve sadece kendinizle yarıştığınız bir zaman dilimidir, bu nedenle kendinizi neyin içinde mutlu ve rahat hissediyorsanız ve nasıl bir kıyafetin performansınızı arttıracağını düşünüyorsanız onu giymelisiniz.