GİRESUN (AA) - Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, ilçe emniyet amirliği ve lojman binası inşaat çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Kırhasanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçeye yeni bir emniyet amirliği ve lojman binasının yapımı için bulundukları girişimler sonucu Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından inşaat çalışmalarının geçen yıl eylül ayında başlatıldığını kaydetti.

İlk iki katı emniyet amirliğine ait olacak hizmet binasının üst katlarında lojmanların yer alacağını anlatan Kırhasanoğlu, şunları kaydetti:

"İlçemize emniyet amirliği ilk geldiğinde kiralık binada hizmete başlamıştı. Daha sonra hayırseverlerin katkılarıyla Kazankaya mevkisinde emniyet binası yapılmıştı. Şu an mevcut binada hizmet vermektedir. Emniyet Genel Müdürlüğü nezdinde ilçe halkına daha iyi ortamda hizmet verilmesi için lojman ve hizmet binası yapılması talebinde bulunduk. Genel müdürlük yetkilileri bu talebimize olumlu yaklaştı ve projeyi uygulamaya koydu. Çalışmalar halen devam ediyor. İlk İki kat emniyet binası, diğer katlarda lojman olacak."