SAMSUN (AA) - Samsun'da yola çıkan yeğenini kurtarmak isterken bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitiren genç, defnedildi.

Ailesinin bir anlık dalgınlığı sonucu yola çıkan 3 yaşındaki yeğeni Fatma Küçükkızar'ı kurtarmak isterken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden 16 yaşındaki Bünyamin Kıçükkızar'ın cenazesi, ailesi tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak Atakum ilçesi Elalan Mahallesi'ndeki baba evine getirildi.

Helallik alınmasının ardından mahalle mezarlığına götürülen Küçükkızar'ın cenazesi, burada öğlen vakti kılınan cenaze namazının ardından aynı yerde toprağa verildi. Cenaze namazı sırasında baba Yaşar Küçükkızar'ın, yakınlarının yardımıyla ayakta durabildiği gözlendi.

- Sağlık sorunu nedeniyle ara verdiği lise eğitimine başlayacaktı

Yaşar-Hatun Küçükkızar çiftinin beş çocuğundan biri olan Bünyamin Küçükkızar'ın iki kez kalp ameliyatı olduğu ve kalbine pil takıldığı, bu nedenle eğitimine ara verdiği, bu yıl lise birinci sınıfa kaydını yaptırdığı öğrenildi.

Samsun-Ankara karayolu Adalar mevkisinde dün aniden yola çıkan yeğenini kurtarmak isteyen Bünyamin Kıçükkızar, Nurgül Ö'nün kullandığı 55 LE 656 plakalı otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanmış, kaldırıldığı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kurtarılamamıştı. 

Fatma Küçükkızar ise kazayı yara almadan atlatmıştı.