Yerli mutfağımızda da birçok sevilen yemeğin ana malzemesi olarak öne çıkan domates salçasının da tamamen organik domateslerle evde yapılanı makbuldür. Bu sebeple firmamızın en çok tercih edilen katkısız gıda ürünlerinden biri de ev yapımı domates salçası ürünleridir.

Gaziantep’in dünyaca ünlü yöresel lezzetlerini tek bir çatı altında toplayıp Türkiye’nin dört bir yanına hızlı kargo seçeneği ile gönderim yapan Antep Mahsulleri firmamız, kurulduğu günden bu yana pek çok organik ve katkı maddesiz gıda ürününü, müşterilerimize ulaştırmıştır. Son dönemde müşterilerimizin en çok satın aldığı katkı maddesi olmayan ve tamamen doğal koşullarda üretilen ürünlerin arasında domates salçaları da yer almaktadır. 

Mevsiminde yetiştirilip tarlalardan toplanan 1. sınıf kalitedeki domateslerin ideal şekilde hazırlanmasıyla elde edilen domates salçası, tamamen organiktir. İçeriğinde hiçbir suretle katkı maddesi ya da koruyucu madde barındırmayan firmamızın ev yapımı domates salçaları, bu sebeple hem sağlıklı hem de damakta bıraktığı benzersiz lezzeti ile yemeklerin vazgeçilmezi olmaktadır.

Tarladan Özenle Toplanan Domateslerden Yapılır

Severek tükettiğimiz pek çok yemeğin ana malzemesi olarak karşımıza çıkan domates salçası, katkı maddesiz ve ev yapımı olduğunda, yemekten alınan keyif adeta başka bir boyuta katlanmaktadır. Özenle hazırladığınız yemeğin tadına tat katmanın yanı sıra besleyici ve sağlıklı yönüyle de tercih edilen domates salçaları, Gaziantep’in en verimli tarlalarında, tazeyken mevsiminde toplanan domateslerden yapılmaktadır. Güneşte olgunlaşan domateslerin yeşil saplarından ayrılması ve titizlikle temizlenmesinden sonra katkı maddesiz, ev yapımı domates salçasının üretim aşamalarına geçilmektedir.

Benzersiz bir tada sahip olan doğal domates salçası için özenle seçilmiş olgun domatesler, kaya tuzunda belirli bir süre bekletilmektedir. Genel olarak 3 ya da 4 günü bulan söz konusu bekletme süresinde domateslerin en ideal salça kıvamını alması için olgunlaşmaları ve kaya tuzunu çekmeleri beklenmektedir. Bunun ardından domateslerin kabukları ve çekirdekleri yine özenle ayıklandıktan sonra en hakiki domates salçasının yapılmasına geçilebilmektedir.

Tadına Doyum Olmayan Ev Yapımı Biber Salçası 

Antep Mahsulleri firmamız, sektörde faaliyetlerine başladığı günden bu yana tüm yöresel lezzetleriyle Türkiye’nin dört bir yanından sayısız müşteriye gönderim yapmıştır. Sadece internet üzerinden hizmet veren firmamız, halis domates salçalarının yanı sıra ev yapımı biber salçası ile de müşterilerimizin damak zevkine hitap etmeyi başarmaktadır. Yemeklerin lezzetinde bambaşka bir tat katan ve bir kez tadıldığında mutlaka bir yenisi daha istenen biber salçası da Gaziantep’te yetişen en kaliteli biberlerin kullanımıyla üretilmektedir.

Sağlıklı olması açısından tavsiye edilen el yapımı biber ve domates salçaları, içeriklerinde hiçbir katkı ve koruyucu madde olmadığı için güvenle tüketilebilmektedir. Bunu yanı sıra firmamız ürettiği her yöresel gıda ürününde olduğu gibi biber ve domates salçalarında da hiçbir suretle renklendirici bulunmamaktadır. Bu yüzden müşterilerimiz güvenle %100 organik acı ve tatlı biber salçalarımız ile domates salçalarımızı tüketebilirler.

Türkiye’nin Her Yerine Hızlı Kargo Hizmeti 

Gaziantep’in yöresel lezzetlerini tüm Türkiye ile buluşturan firmamız, internet üzerinden yapılan 100 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo fırsatı sunmaktadır. Sipariş verilen gün içinde kargoya ulaştırılan ürünler koruyucu ambalajları içinde kırılmadan ve ezilmeden özenle müşterilerimize ulaştırılmaktadır. Bunun yanı sıra anlaşmalı olduğumuz kargo şirketinin profesyonel hizmeti sayesinde gönderilen gıda ürünleri bozulmadan ve tat kaybına uğramadan müşterilerimize ulaştırılabilmektedir.