AMASYA (AA) - Merzifon'da yeni eğitim ve öğretim döneminin başlaması nedeni ile Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk sunumu yapıldı.

İlçe Milliği Eğitim Müdürü Ahmet Yozgat yaptığı konuşmada, yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olmasını diledi.

"Vatandaşlarımızın beklentilerine cevap verecek şekilde eğitim ve öğretimimizin başlangıcını güzel bir şekilde yaptık" diyen Yozgat, "İlk defa eğitim öğretime başlayacak çocuklarımızın ve velilerimizin heyecan duymaları güzel bir şey. Bizler de onların hissiyatlarına tercüman olacağız. Allah kazasız, belasız bir eğitim öğretim yılı yaşamayı nasip etsin, tüm çalışanlarımıza öğrencilerimize başarılar diliyorum. Bu sene eğitim öğretime yeni başlayacak olan minik yavrularımıza, 'okullarımıza hoş geldiniz' diyorum. Velilerimizle birlikte ilçemizin eğitim kalitesini yükseltmek için velilerimizle el birliği içerisinde bu sezonu geçirmeyi planlıyoruz" dedi.

Bu sene sınıfların belirlenmesinin kura ile olduğunu ifade eden Yozgat, "Kimsenin aklına herhangi bir şey gelmeyecek, torbadan ne çıktıysa ona razı olacak şekilde gerekli çalışmalar yapıldı. Yeni sezonun herkese başarılı ve hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.