DÜZCE (AA) - AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, yeni kabinenin kurulması ile ilgili, "Kabine değişikliği ve ardından da kongrelerimizin yapılması ile önce 2019 seçimlerine ardından da 2023 hedeflerine son hızla ve kararlılıkla yürüyeceğiz." dedi.

Keskin, yaptığı yazılı açıklamada, 16 Nisan Referandumu'nun ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'nin yeniden Genel Başkanı olması ile kabinede değişiklik yapılmasının beklendiğini aktardı.

Değişim ve reformların devam etmesi için eski ve yeni isimlerin harmanlanarak 2023 hedeflerine yürüyecek kabinenin kurulduğunu gördüklerini ifade eden Keskin, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın partimizin Genel Başkanı olması ile yeni bir heyecan ve dinamizmin geleceğini daha önce de belirtmiştim. Kabine değişikliği ve ardından da kongrelerimizin yapılması ile önce 2019 seçimlerine ardından da 2023 hedeflerine son hızla ve kararlılıkla yürüyeceğiz. Başbakanımız Binali Yıldırım'ın açıkladığı yeni hükümet kabinesinde Düzce Milletvekilimiz, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Faruk Özlü'nün kendi bakanlığındaki yüksek başarı ve ileri hedeflerinin devam edecek olması hem teşkilatlarımızı hem de hemşehrilerimizi oldukça memnun ve mutlu etmiştir."

Kalıcı işlere imza atacak olan yeni kabinenin ülkeye, Düzce'ye ve tüm vatandaşlara hayırlı olmasını dileyen Keskin, çalışmalara hızla devam edeceklerini de belirtti.