Küçük ve orta ölçekli etkinliklerinizde tercih edebileceğiniz toplantı odası kiralama hizmeti, seminerler ve eğitimler için de oldukça ideal mekanlardandır. Toplantı odası kiralama hizmetine ek sunulan birçok olanak da mevcuttur. Hizmet ve yer sağlayıcılar, gerek duyulan olanaklarla donatılmış mekanların tasarımını yüksek standartlara uygun şekilde dizayn etmektedir.

Toplantı Odası Kiralama Hizmetine Dahil Özellikler

Dilediğiniz zaman kiralık toplantı odası için firmalarla anlaşarak, önemli etkinliklerinizi bu mekanlarda uygun fiyatlarla gerçekleştirebilirsiniz. Bir toplantı odasında ihtiyaç duyulan temel donanımların yanı sıra ücrete tabi ek olanaklar da sunulmaktadır. Standart olarak sunulan özellikler arasında: şişe su, filtre kahve, Türk kahvesi, konforlu koltuklar, ikramlar, sınırsız internet hizmetleri, resepsiyon hizmetleri, lounge hizmeti, beyaz tahta, smart Led TV, projeksiyon cihazı gibi olanaklardır.

Günlük toplantı odası kiralama, son zamanların en popüler hizmetlerinden birisi olarak dikkat çekiyor. Workshoplar, ürün tanıtımları, sunumlar, iş etkinlikleri, fuar öncesi ve sonrası etkinlikler gibi ihtiyacınız olduğu her durumda bu hizmetten faydalanabilirsiniz. Levent toplantı odası, İstanbul genelinde merkezi konumu ile dikkat çeken adreslerden birisidir.

Toplantı Odası Kiralama Ücretleri

İhtiyacınız olan tarih için bir toplantı odası kiralamaya karar verdiğinizde, öncelikle etkinliğinize katılacak kişi sayısını belirlemeli ve buna göre bir salon kiralamalısınız. Kişi kapasitesi ve salonu kiralayacağınız süreç, toplantı odası kiralama ücretine etki eden faktörlerdendir. Aynı zamanda talep edilen ek hizmetler, yeme-içme alternatiflerinin de fiyat üzerinde doğrudan ilgisi olduğu söylenebilir.

Saatlik toplantı odası kiralama, günlük toplantı odası kiralama, yarım günlük toplantı odası kiralama, haftalık toplantı odası kiralama veya özel bir tarih aralığındaki kiralamalar için ödemeniz gereken ücretler değişir.

Toplantı Odası Kiraladığınızda Prestijli Bir Adreste Konuklarınızı Ağırlarsınız!

Konforlu ve donanımlı salonlarda misafirlerinizi ağırlamak, prestijiniz açısından önemlidir. Levent gibi İstanbul'un önemli lokasyonlarında, özenerek hazırladığınız sunumları, müşteri ve paydaşlarınızla yüksek standartlara sahip toplantı salonlarında, saatlik toplantı odası veya günlük toplantı odası kiralama hizmeti alarak gerçekleştirebilirsiniz.