GİRESUN (AA) - AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın,"Vakit daha çok birlik, vakit daha çok çalışmak, vakit daha çok hizmet vaktidir. Yeni yasama yılının milletimize, devletimize hayırlar getirmesini temenni ederim." dedi.

Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, TBMM'de yeni yasama yılının başladığını anımsattı.

Meclisin yeni yasama yılının hayırlı olmasını dileyen Aydın, şunları aktardı:

"Artık sahada yaptığımız çalışmalara meclis çalışmalarını da ekleyerek milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Her koşulda yanımızda duran milletimize olan vefa ve can borcumuzu en iyi şekilde ödemek için gece, gündüz çalışacağız. Milletimizin başına çorap örmek isteyen dış güçlere ve onların yerli işbirlikçilerine asla fırsat vermeyeceğiz."

Aydın, "Yaşadığımız ekonomik ablukanın altından dirayetli ve kararlı duruşumuz ve milletimizin özverisi ile en yakın zamanda üstesinden geleceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerini kullandı.

"Ekonomik sıkıntılardan beslenerek ve bunu fırsat bilerek Türk halkı ile AK Parti arasına mesafe koymak isteyenlerin gayret ve heveslerinin kursaklarında kalacaktır" diyen Aydın şöyle devam etti:

"Bizim milletimize inanmış bir liderden ve liderine inanmış bir milletten başkasından beklentimiz yoktur. Allah'ın yardımı ve milletin duası en büyük gücümüzdür. Vakit daha çok birlik, vakit daha çok çalışmak, vakit daha çok hizmet vaktidir. Yeni yasama yılının milletimize, devletimize hayırlar getirmesini temenni ederim."