Genç Beyinler Başarılı İşler Yapıyor

Antalya’da yerli site tasarım firmalarının arasına bir yenisi daha katıldı. Pi Kare Teknoloji şirketinin bünyesinde kurulan Web sitesi tasarım firması olan SİTEKURDU.NET profesyonel işler çıkarıyor. 

Genç girişimci ödülüne layık olan Sitekurdu.net mühendisleri 5 kişilik ekiple web tasarım ve site tasarım hizmeti veriyor.

Yerli Ve Milli Site Tasarım Etkinliği Başlattılar

Sitekurdu.net yazılımcılarının yaptığı bir diğer önemli olay ise kurdukları firma sitelerinden tutun ,  kullandıkları Hosting firmalarına kadar her türlü yerli ve milli çalışıyorlar. Söylemleri ise “GENCİZ , YERLİYİZ , ÜLKEMİZ ADINA GLOBAL FİRMA OLMAK İÇİN FAZLASIYLA HEVESLİYİZ.”

SİTEKURDU.NET NASIL KURULDU ?

Sitekurdu.net Web Tasarım Ajansı olarak 5 kafadar bilgisayar mühendisi, grafik tasarımcı ve siber güvenlik uzmanı ile Antalya’da 2015 yılında kuruldu. 2015 yılından bu yana bir çok profosyenel yazılım , grafik tasarım işlerine imza atan yazılımcılar “İŞ BULAMADIK , YETENEKLİYİZ , BU ŞEKİLDE ÇALIŞMAYI TERCİH ETTİK” Açıklamalarında bulundular.

Web Site Tasarımını Nasıl Yapıyorlar ?

Önce sizin sektörünüz hakkında bilgi alıp , ardından web tasarım sözleşmesi ile sizin ,kurumsal firmanızın hakkını koruyacak şekilde tasarımı başlatıyorlar. Daha sonra tasarım süreci başlıyor. Tasarım sürecinin ardından 5 kafadar işinizi profesyonel bir şekilde halledip sizlere sunuyor. Onayladığınız takdirde fatura kesip işinizi teslim ediyor.

Piyasa Durgun , Genç Girişimcilere Destek Olun.

Profesyonel iş yapmalarına rağmen emeklerinin karşılıklarının bu olmadığını dile getiren girişimciler “site tasarımı konusunda neden bizle çalışmıyorsunuz ? köklenmiş firmalardan hizmet alıyorsunuz fakat önemli olan işin sürekliliği ve güvenilirliği değil mi ? Lise mezunu yazılım dilleri ile alakası olmayan ve site tasarımını sadece kopyalayarak hazırlayan insanlar bu işi yapıyor. Site tasarım ve yazılım işi okul ve diploma gerektiren bir sektördür. Siz diploması olmayan bir doktora ameliyat olur muydunuz ? Biz daima yaptığımız işlerin arkasındayız. Profesyonel çalışıyoruz. Bu işin okulunu okuduk fakat büyük şirketler ve firmalar bize yanaşmaktan neden korkuyor ? “ şeklinde açıklamada bulundu.

GENÇ OLDUKLARI GİBİ TEKNOLOJİ MERAKLARI DA BİR HAYLİ FAZLA

Genç girişimcilerin site tasarım hizmeti sağlarken kullandığı araçlar da çoğu insanın kafasını karıştıracak cinste ,Antalya içinde olanlar ofislerine gidip yüz yüze görüşüp sözleşme ile web sitesi sahibi olabiliyor, şehir dışında olmanızın bir önemi yok ; sözleşmeleri online , yüz yüze görüşmenizin bir önemi yok ; görüntülü iletişim sağlıyorlar , tek yapmanız gereken nasıl bir siteye sahip olmak istediğinizi hayal etmek oluyor.

Şimdiye kadar 100’den fazla şahıs / firma ve kurum ile çalışan sitekurdu.net işini profesyonel , faturalı , sözleşmeli yapıyor. Referanslarını ve fiyatları incelemek için sitekurdu.net ’i ziyaret edebilirsiniz. Biz genç mühendis arkadaşlarımıza yardımcı olmak adına sitekurdu.net ’i yalnız bırakmıyoruz. Sizler de www.sitekurdu.net adresinden site tasarımı için görüşebilirsiniz.