Okulsporları Futbol Yıldız Erkekler İl Birinciliğinde final maçında Bener Cordan O.O ile Yol-İş Sendikası Ortaokulu karşı karşıya geldi.  Akyazı-1 Sentetik Sahada oynanan final maçında rakibini üstün bir oyunla 6-0 yenen Yol-İş ekibi, Trabzon Şampiyonu oldu. Turnuvanın iddialı takımlarından Bener Cordan Ortaokulu ise ikincilikle yetindi. Turnuvada üçüncülüğü ise, İskenderpaşa Ortaokulunu yenen Mahmut Celaleddin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi Futbol takımı elde etti. 

Akyazı Sentetik1 Sahasında yapılan karşılaşmaların ardından yapılan ödül töreninde şampiyon Yol-İş Sendikası takımına kupasını Spor Hizmetleri Şube Müdürü Yusuf Çebi ile Okul Müdürü Hüseyin Keleş verdi. Bener Cordan OO kupasını Yatırım-İnşaat Şube Müdürü Bekir Bişiren’den alırken, üçüncü M. Celalettin İHAL’ne kupasını Okulsporları’ndan Murat Barçın ve İskenderpaşa OO’na da tesis amiri Celal Çavdar verdi.

Trabzon’da onlarca branşta yapılan okulsporları turnuvalarına ilginin sürekli arttığına dikkat çeken Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, “Bu tür etkinliklerde katılımdaki artış, ulusal ve uluslar arası arenada elde edilen başarılar, önemli organizasyonların ilimizde yapılması, modern tesis ve uzman antrenörlerin çokluğu gibi birçok faktör nedeniyle Trabzon ‘spor şehri’ unvanını tamamıyla hak ediyor” dedi.