TRABZON (AA) - Trabzon E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mesut Yıldız ile Devlet Malzeme Ofisi (DMO) Bölge Müdürü Enver Uzun, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu’nu ziyaret etti.

TTSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, bir süre önce görevine atanan Trabzon E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Yıldız, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu'nu ziyaret ederek görüştü.

Yıldız, ziyarette yaptığı konuşmada, suçla mücadelenin sadece insanları cezaevine koymakla olmayacağını belirterek, "Toplumun her kesimine görev düşüyor. Cezaevlerindeki kurslarla insanların çıktıklarında altın bilezikleri olması için çaba sarf ediyoruz. Berber, kuaför, bilgisayar konularında meslek kurslarımız var. Başka kurslarla da hükümlüleri dışarıdaki hayata hazırlamaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

TTSO Başkanı Hacısalihoğlu da Yıldız'a yeni görevinin hayırlı olsun temennisinde bulunarak, cezaevlerinde düzenlenen her türlü etkinliğin destekçisi olduklarını ifade etti.

- DMO Bölge Müdürü Uzun'un ziyareti

DMO Bölge Müdürü Uzun da TTSO Başkanı Hacısalihoğlu'nu ziyaret ederek, kurumun çalımaları hakkında bilgi verdi.

Trabzon'daki görevine yaklaşık 2 ay önce başladığını hatırlatan Uzun, gerekli standardı sağlayan yerel firmalardan da ürün almak için çalışma yaptıklarını belirtti.

Uzun, DMO’nun portföyüne yerel firmaları da eklemek istediklerini vurgulayan Uzun, bu konuda ilerleyen günlerde bilgilendirme toplantısı yapmak istediklerini kaydetti.

Ziyarette, yerel firmaların DMO’ya ürün satışına yönelik, TTSO'da bilgilendirilme amaçlı toplantı düzenlenmesine karar verildi.