ORDU (AA) - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın Başbakan Binali Yıldırım ile Ankara'da görüştüğü bildirildi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Başbakan Yıldırım'ın Çankaya Köşkü'nde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ı makamında kabul ettiği belirtildi.

Açıklamada, Yılmaz'ın görüşmede şunları söylediği kaydedildi:

"AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ı Çankaya Köşkü'nde yer alan Başbakanlık makamında ziyaret ettik. Sayın Başbakanımızla ülke konuları, yerel siyaset, güncel konular ve yatırımları konuştuk. Görüşmemizde kendisine Ordu Büyükşehir Belediyemizin projelerini anlattım. Hükümet yatırımlarıyla ilgili de bilgi verdim. Kendileri Ordu'yu ve Orduluları çok sevdiğini belirterek, Ordu ilimizi yakından takip ettiğini dile getirdiler."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Hükümete teşekkür eden Başkan Yılmaz, "Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Hükümetimize ve Başbakanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bizlere, Ordu iline her zaman destek verdiler. Onlardan aldığımız güçle, milletimize hizmet yolunda durmadan ilerliyoruz. Bu yolda bizlere destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum." ifadesini kullandı.