ÇORUM (AA) - Çorum'un Sungurlu ilçesinde Elvan Şahin ile Uğur Kalkan, düğün salonuna gelin arabası olarak süsledikleri yolcu otobüsü ile geldi.

Sungurlu'da yaşayan ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan özel bir firmada şoför olarak çalışan Uğur Kalkan, Elvan Şahin'e evlilik teklif etti. Kız arkadaşının teklifini kabul etmesinin ardından düğün hazırlıklarına başlayan Kalkan, kullandığı yolcu otobüsünü gelin arabası yapmaya karar verdi.

Şahin'in de onayını alan Kalkan, süslediği otobüsle evinden aldığı gelini hostes koltuğuna oturttu ve ilçede tur attıktan sonra düğün salonuna gitti.

Damadın arkadaşları da otobüs ve tırlarla konvoya katılınca ilginç görüntüler oluştu. Gelin ve damadın otobüsle yolculuğunu gören vatandaşlar, cep telefonlarıyla konvoyu görüntüledi.

Damat Uğur Kalkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, en mutlu gününde de otobüsünden ayrılmadığını söyledi.

Otobüsü gelin arabası yapmayı çocukluğundan beri istediğini belirten Kalkan, "İyi bir şey yaptığımı düşünüyorum. Çocukluğumdan beri en büyük hayalimdi. Bu hayalimi gerçekleştirmek beni fazlasıyla motive etti." dedi.

Gelin Elvan Şahin de mutlu olduğunu dile getirerek, "Evleneceğim insan bunu tercih ettiği için mutluyum. Çok güzel bir duygu." ifadesini kullandı.