Tabii ki Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının, hem işletme ve hemde çalışanlar için getirmiş oldukları bu kurullar neticesinde, daha sağlıklı çalışma ortamları sağlanmaktadır. İş sağlığı ve işçi sağlığı için öncelikli olarak bu hizmeti verecek kişilerin, eğitim almaları ve akabinde sınavlara girerek belge sahibi olmaları gerekmektedir. Alacakları bu belgeye göre de artık iş yerinde gerekli düzeltmeleri resmi olarak yapabiliyorlar. İşletmenin durumuna göre yani ağır sanayi, hafif sanayi gibi işletmeler için iş güvenliği uzmanı sınıflandırması yapılmaktadır. Bu belgeler A, B ve C sınıfı olarak ayrılmaktadır. Yöntem Akademi tüm bunları sağlıyor olması nedeni ile alacağınız eğitimler ile iş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi için de eğitimler alarak, eğitim sonrasında sınavlara da girerek belge almış olacaksınız.

http://www.yontemakademi.com.tr/uploads/default/files/isyeri_hekimi_egitimi.jpg

İş Güvenliği Nasıl Sağlanır ?

Genel olarak alacağınız eğitimler sayesinde, artık yeni işlere de başvurabilirsiniz. Burada kursiyerler, genel olarak istedikleri işe tam olarak sahip olamayan kişiler olmaktadır. Tabii ki iş yerinde daha başarılı olmak ve kariyerlerinde daha etkin bir şekilde ileriye atılmak için de bu belgeleri almak istemekteler. Burada alacağınız belge sayesinde, mecburi olarak iş güvenliği uzmanı çalıştırması gereken iş yerlerinde çalışmaya başlamış olacaksınız. Türkiye'de artık bir çok kişinin bu tür eğitimleri alıyor olması ve tabii ki işletmeler normal çalışanlarına dahi bu eğitimleri sunarak, daha sağlıklı bir iş ortamı sunduklarını söyleyebiliriz. Bununla ilgili olarak http://www.yontemakademi.com.tr/is-guvenligi-uzmanligi-egitimi linkini tıklayarak ne tür eğitimler alacağınızı öğrenebilirsiniz.

http://www.yontemakademi.com.tr/public/images/8f8a1cac0aeee8b48176f0063bc53e71.jpg

İşyeri Hekimliği Nasıl Yapılır

Kısacası işletmeler için hem iş güvenliği uzmanı ve hemde işyeri hekimi çalıştırmaları mecburidir. Böylelikle çalışanların güvenliklerini en iyi şekilde almaları kaçınılmaz olacak ve buna göre daha güvenli bir iş ortamı da sağlamış olacaksınız. Fabrikalar, şantiyeler, alışveriş merkezleri ve daha bir çok işletmede ve uzmanların mecburi olarak çalıştırılması gerekmektedir. Çalışan sayısının az olması durumunda, bu tür işleri yapması için OSGB birimlerinden hizmet almaktalar. Kendi çalışma şartlarına göre artık bir çok işletme için ihtiyacı olan uzmanları elde etmeleri mümkün olacaktır. Artık sizlerde işyeri hekimliği eğitimi veya iş güvenliği uzmanlığı eğitimi almak istiyorsanız eğer, kesinlikle Yöntem Akademi ile bunu elde edebilirsiniz.

https://pbs.twimg.com/media/C_jVI1tXsAAMVY0.jpg

Yöntem Akademi Eğitimleri

Her anlamda çalışma ortamında alınması gereken her türlü kuralı alabilecek yetkinlikte, doğru çalışma ortamlarına en iyi şekilde sahip olmaya, alacağınız kararlar ile tüm çalışanların iş güvenliklerini karşılamaya başlamış olacaksınız. Sizlerde artık işyeri hekimliği uzmanlığı veya iş güvenliği uzmanlığı için, profesyonel olarak eğitimleri Yöntem Akademi sayesinde alabileceksiniz. Global ölçekli olan bu eğitimlerin tamamı, sizlerin daha başarılı olmanızı sağlayacaktır. Öncelikli olarak www.yontemakademi.com.tr sitesine girerek bu eğitimlerin tamamını öğrenebilirsiniz.

Yöntem Akademi Eğitimleri

Yöntem Akademi, sağlamış olduğu eğitimler sayesinde gireceğiniz sınavlarda başarılı olmanızı sağlıyor. Bu nedenle sizlerde işletme içerisinde her türlü güvenlik tedbirlerini almak için gerekli tüm eğitimleri iş güvenliği uzmanı eğitimi ile alabilir ve sonrasında iş yerlerinde bu pozisyonda çalışmaya başlayabilirsiniz. İşyeri hekimliği eğitimi için de aynı eğitimleri alabilecek ve akabinde daha etkin bir şekilde işyerlerine hizmet verebileceksiniz. İşinizi şansa bırakmak istemiyorsanız eğer, kesinlikle sizde en iyi şekilde eğitim almaya başlayabilirsiniz. Artık daha kolay bir şekilde iş güvenliği uzmanı eğitimi ve işyeri hekimliği eğitimi alabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken sadece Yöntem Akademi kurumuna ulaşmak ve belge sınavına girmeden önce, en iyi şekilde eğitimlerinizi almak olacaktır.