Yurtdışına kargo göndermek hep maliyetli olduğu düşünüldüğü için ürkütücü gelmiş, bu fikirden hep uzaklaşılmıştır. Ancak internetin dünyanın her yerine yayılması ile, dijitalleşme çağı başlamış olup dünya üzerinde ülke farklılıkları ortadan kalkmıştır. Bunda en önemli faktör e-ticaretin önemli ölçüde yaygınlaşması olmuştur. E-ticaret gün be gün daha çok kişiye hitap etmektedir. Bugün insanların çoğu ihtiyaçlarını e- ticaret siteleri üzerinden sağlamaya başlamışlardır. Dolayasıyla global anlamda bir popülariteye sahip olan e ticaret sitesinde dükkanınız varsa, ya da sosyal medya hesaplarınız üzerinden e ticaret yapıyorsanız ister istemez yurt dışı satışlarıyla karşı karşıya kalmanız normal hale gelecektir. Bunların dışında yurt dışında eşi, dostu, akrabası olanlar da elbet zaman zaman yurt dışına kargo gönderme ihtiyacı hissedecektir.

Yurtdışı kargo fiyatları geçmiş dönemlerle kıyaslandığında günümüzde oldukça avantajlıdır. Eskiye nazaran firmalar hem makul fiyat politikasını hem de daha kaliteli hizmet anlayışını benimsemişlerdir. Yurt dışına kargo gönderen firmaların sayısında da artış olmuş buna paralel olarak bir rekabet ortamı oluşmuştur. Oluşan rekabet ortamı sayesinde hem fiyatlar hem hizmetler seviye atlamıştır. Yurtdışı kargo fiyatları elbette firmadan firmaya belli ölçülerde değişim göstermektedir. Ancak hiçbir yurt dışına kargo gönderimi yapan firma sadece fiyatı göz önüne alınarak değerlendirilmemeli tercih edilmemelidir. Fiyatın dışında paketinizin güvenle gideceği adrese ulaşmasının da çok önemli olduğu unutulmamalıdır.

TurkBox Farkıyla Yurtdışına Kargo

Yurtdışı kargo fiyatları ne kadar sorusuna gelince bunun için www.turkbox.com.tr internet adresimize girerek ana sayfamızda yer alan hesaplama şablonundan yurt dışına göndermek istediğiniz paketiniz için güncel fiyat bilgisini anında öğrenebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken paketinizi göndermek istediğiniz ülke seçimi ve paketinizin ağırlığını ya da hacmini girmek olacaktır. Sistem bu veriler ışığında kargonuz için ödemeniz gereken tutarı ekranda görmenizi sağlayacaktır. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli detay paketinizin ağırlığı olması gerekmektedir. Paket ağırlığı, paket bizlere ulaştığındaki ağırlığından farlıysa aradaki fark sizden tekrar talep edilir. Ve bu da kargonuzun yola çıkma süresini uzatarak teslimatınızın yerine ulaşmasını geciktirir.

Yurtdışına göndereceğiniz paketleriniz gideceği gönderim yerinin yanı sıra ya ağırlıkları yönünden değerlendirilir ya da hacimleri yönünden değerlendirilir. Gönderi fiyatının belirlenmesinde hangisinin baz alınacağına karar verilirken sayısal verilere bakılır. Paketin ağırlığı fazla ise ağırlık üzerinden hacmi fazla ise hacmi üzerinden yurt dışı kargo fiyatı belirlenir. Bu sebeple daha ucuz yurt dışı kargo gönderiminden yararlanmak için paketleme işlemini yaparken paketinizin hacmini olabildiğince küçük tutmanızda fayda var. Gönderinizi paketleme hem daha uygun fiyatlarla karşılaşmak hem de belirlenen paket sınırlarını aşmamak adına son derece önemlidir. Yurtdışı kargolarında paketleme seçenekleri belli ölçeklerle sınırlandırılmıştır. Bu sınırın aşılması durumunda sizden ek ücretler talep edilmektedir.

Yurtdışı Kargo Fiyatları Politikamız

Turkbox olarak yurtdışı kargo fiyatları konusunda oldukça uygun fiyat politikasını benimsemiş bulunmaktayız. Tüm gönderi türlerinizi gönül rahatlığıyla bize emanet edebileceğinizi önemle belirtmek isteriz. Teslim aldığımız gönderilerinizi en kısa sürede istenilen adrese güvenle ve paketi sizden aldığımız şekil bütünlüğünün aynısı olarak teslim etmekteyiz. Kurumsal müşterilerimize özel ayrıcalıklı fiyat avantajlarıyla maliyetlerini kontrol altında tutmalarına yardımcı olup karlılık hedeflerine katkı sağlamaktayız. Bunun yanı sıra e ticaret işiyle uğraşanlara gerekli bilgi ve destek hizmetleri ücretsiz olarak sağlamaktayız. İster bireysel gönderi ister ticari gönderi olsun tüm paketlerinizi dünyada 226 ülkeye cebinizi yakmayacak fiyatlarla, en kısa sürede ve en önemlisi teslim aldığımız gibi teslim etmekteyiz.

Yurtdışına kargo fiyatları firmamız bünyesinde minimum tutarlarda belirlenmiş olup yurt dışı gönderileriniz olduğunda sistemimize kaydınızı bulunduğunuz yerden hızlıca yapabilirsiniz. Yapmanız gereken https://www.turkbox.com.tr/ internet sitemize girip gönderinizin gideceği ülkeyi seçmek, gönderinizin ağırlığını yazmak ya da hacim bilgisinin hesaplanması için istenilen verileri girmektir. Girdiğiniz veriler sonucunda hesaplanan gönderi tutarının altında bulunan sepete ekle butonuna tıklayıp ardından sisteme kaydınızı açabilirsiniz. Kaydınızı oluşturduktan sonra gönderiniz için belirtilen tutarın ödeme işlemini gerçekleştirmeniz gerekecektir. Ödeme işlemi gerçekleştikten sonra size bir gönderi numarası temin edilecektir. Bu gönderi numarası ile en yakın Yurtiçi kargo şubesinden gönderinizi bizlere karşı ödemeli olarak gönderebilirsiniz. Tüm bu işlemlerden sonra gerisi bizim güvencemiz altındadır.

Yurtdışı Kargo Fiyatı Hesaplama

Yurtdışı kargo fiyatlarını Turkbox internet sitemiz üzerinden hesaplayabileceğinizden bahsetmiştik. Paketiniz bize ulaştığında bizim ekiplerimiz tarafından da paketin ağırlığına göre hesapla işlemi teyit edilmektedir. Arada fark olması durumunda aradaki fark sizden talep edilmektedir. Bunun dışında paket ölçüleriniz standartların dışında kalırsa, yanlış adres bilgisi vermiş iseniz, paketiniz geri iade edilirse, belirtilen adreste aranılan kişiye ulaşılamazsa ödediğiniz gönderim bedeline ek ücretler eklenebilir. Bu sebeple hem gönderinizin ağırlığını hesaplarken hem alıcının adını ve adresinin yazarken dikkat etmeli gerekli kontrolleri yaparak paketinizi teslim etmelisiniz. Ayrıca yurt dışı kargo fiyatlandırılması Euro üzerinden yapıldığından aynı yere gidecek olan ve aynı ağırlıkta olan ürünler için günlük kur farkına bağlı olarak farklı günlerde farklı fiyatlandırma olabilmektedir.