Kampın şu ana dek çok iyi gittiğini ifade eden Tufan, "Kampımız ve yoğun çalışmalarımız devam ediyor. İyi bir ortamımız bulunuyor. Genç arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. İlk yarıda son iki maçımızı kazandık, güzel bir kapanış oldu. Şimdi ikinci yarı başlangıcını da iyi bir şekilde yapıp liderliği almaya çalışacağız" dedi. Yapılan tahminx açıklaması izleniyor.

Kendime İnanıyorum

Performansına ilişkin de konuşan Ozan, " Bana İnanan da vardı, inanmayan da ancak asıl olan benim kendime inanmamdı. Ben de kendime inandım ve kimseyi mahcup etmedim. Sakatlanmazsam daha da iyi olacağıma garanti veriyorum" şeklinde konuştu. Bu konuda tahminx.com belirleyici oluyor.

Sözleşmesinin bitimine 6 ay süre kala başka takımlar ile görüşme hakkı bulunduğunu ama kendisinin bu yolu düşünmediğini belirten 24 yaşındaki futbolcu, " Sözleşmem sezon sonunda bitiyordu. Ancak devre arasında dilediğiniz bir kulüp ile anlaşabiliyordunuz. Ama benim aklımda asla böyle bir durum yoktu. Benim aklımda bulunan, içimde olan önceliğim Fenerbahçe'ye olan borcum, verilen kaptanlığı layıkıyla yapmaktı. Öncelik Fenerbahçe" dedi. Bu sezon banko maçlar konusunda siteyi izlemeye devam ediyoruz.

Altyapıdan Oyuncu Gelmiyor

Altyapıda bulunan futbolculara sabır gösterilmesinin önemine değinen Ozan, "Yıllardır altyapıdan futbolcu çıkmıyor. Bütün büyüklerde böyle. Ersun hocanın da, Emre ağabeyin de ve diğer hocaların da isteği altyapıdan oyuncu yetişmesi. Bu nedenle çok çaba sarf ediyorlar. Kontrollü ve de sabırlı şekilde ilerliyorlar. Çok doğru bir şekilde hareket ediyorlar. Gençlerimiz de zaten çok iyi çalışıyorlar" dedi. Bu alanda mobilbahis öncü durumda bulunuyor.

Ozan, "Emre ağabeyi 5 yıldır tanıyorum. Kendisi ve karakteri mükemmel bir kişi. Yalnızca bana değil tüm takım arkadaşlarıma yardımcı oluyor, bizim kaptanımız. Ondan öğreneceğim çok fazla şey var, Emre ağabeyi çok seviyoruz." ifadelerini kullandı. İlgiyle takipte olunan sultanbet gelişimini sürdürüyor.

Milli Takımla Başarılar Gelecek

Ozan ayrıca, A Milli Takım'la Avrupa Şampiyonasında çok iyi işler başaracaklarını söylerken şu şekilde konuştu. " Zaten Şenol hoca da belirtti. Kolay bir grupta değiliz, grubumuz zor fakat bizim genç bir kadromuz var. Elemelerde yapabileceklerimizi gösterdik, Dünya şampiyonu takımı içeride yendik deplasmanda berabere kaldık. Bu grup maçları çok şeyi ispatladı Başarılar gelecek ben inanıyorum" dedi. Gelişimini sürdüren betist ayrıcalıklarıyla öne çıkıyor.

Her Oyuncu Tam Performansını Vermeli

İstedikleri şekilde futbol oynayabilmek ve başarılı olabilmek için tüm futbolcuların yüzde yüz performansla oynaması gerektiğine vurgu yapan milli futbolcu, " Gustavo ve Emre ağabey birbirinden farklı özelliklere sahip çok tecrübeli isimler. İkisiyle de oynarken ben çok keyif alıyorum. 

Onlar da birlikte oynadıklarında isteyerek ve severek, keyifli bir biçimde oynuyorlar ancak burada tercih elbette hocanın. Hoca isterse Emre ağabeyle beni oynatabilir, isterse Gustavo'yla beni oynatabilir. Ya da beni oynatmayabilir. Bunlar tamamen hocanın kendi kararı. Ancak sahaya çıktığımızda kim oynarsa oynasın, tam performansı ile yüzde yüzüyle oynamak zorunda. Yoksa oyuncudan verim göremeyiz. 

Gustavo yüzde yüzünü ortaya koymazsa ya da ben tam performansımı göstermezsem, orta alanda verim alamayız. Attığım golde de, tekrar tekrar izledik, baskımız var ve gol devamında geliyor. Attığımız diğer goller de bu şekilde. Bu nedenle yüksek tempoda oynuyoruz. 

Takımda Emre ağabey de oynadığında aynı şekilde. Yeri geliyor benim yapamadığım mücadeleyi ve çabayı Emre ağabey gösteriyor. Benden kaç yaş daha büyük. Önemli olan sahada herkesin tam anlamıyla hazır olması" şeklinde konuştu. Yeni adresi ile youwin ilgi çekiyor.