e-havuzmarket.com sitesi havuzlarda ihtiyaç olan tüm pompa sistemleri, temizleyiciler ve bilinen tüm ekipmanların online satışlarını yapıyorlar. Havuz robotları satışları yaparak tüm havuz sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorlar. Web sitelerinde müşterilerinin havuz ürünleri ile ilgili yapacakları tüm aramalarda ürünleri kolay bulmalarını sağlamak için kategoriler oluşturmuşlar. 

Her ürün kategorisinde aynı ürün türünden çok sayıda model bulunuyor ve farklı fiyat seçenekleri ile ürünlerin satın almasını sağlayabilirsiniz. Yüzme havuzunuz, ister ev havuzu isterse bir sosyal tesis havuzu olsun, büyüklük durumuna göre uygun özelliklere sahip ürünleri kullandığınızda havuzunuzun temiz kalmasını sağlayabileceksiniz. Dolphin havuz robotu ürünleri ileri teknolojiye sahiptir ve havuzların temizleme robotu olarak kullanılmaktadır.

Havuz Robotu

Havuzların insan sağlığı açısından kullanışlı olabilmesi için havuz suyu kadar, havuzun dip ve yap duvarlarının da temizliği önemlidir. Su içerisinde bulunan ya da dışarıdan suya karışabilecek olan çeşitli organizmalar zamanla havuz dibine çöker ve orada kalıntı oluşturmaya başları. Bu kalıntılar temizlenmediği zaman görünüm bozukluğuna neden olabilecektir. Her türlü temizlik ekipmanlarını e-havuzmarket.com online alışveriş sitesi sizlere sağlıyor. 

Temizlik ekipmanlarından dolphin s 200 havuz robotu ürün çeşitleri arasında indirimli fiyat seçenekleri ile yer alıyor. Bu ürüne sahip olduğunuzda, havuz temizleme işlemlerinizi daha kolay yapabileceksiniz. Online olarak satışı yapılan tüm ürünlerinde müşterilerine ürün garantisi veriyorlar. 

Temizleme robotları ürünleri tüm havuz modellerine uygundur. Ürün seçimi yaptığınızda, satın alma işlemini tamamladığınız ürünleri sizlere kargo ile gönderiyorlar. Ürünlerin size kısa sürede ulaşmasını sağlamak için mümkün olduğu kadar aynı gün kargoya vermeye çalışıyorlar. Ürünleri satın almadan önce sitede yer verilen tüm özelliklerini inceleyebilirsiniz.