SAMSUN (AA) - Samsun'da il merkezi ile ilçelerinde görev yapan zabıta ve ruhsat denetim müdürleri, Zabıta Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü kapsamında Belediye Zabıta Müdürlüğü organizasyonuyla Terme'de bir araya geldi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Miliç Tesisleri'nde bir araya gelen il genelindeki zabıta ve ruhsat denetim müdürleri, teşkilatın sorunlarını konuştu.

Programa katılan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, vatandaşların rahatı ve huzuru için gece gündüz demeden çalışan zabıtanın teşekkürü hak ettiğini söyledi.

Belediyenin vitrini olan zabıta ekiplerinin 24 saat önemli görevleri yerine getirdiğini dile getiren Kul, "Bu nedenle sizler yerel yönetimlerin doğrudan halka açılan en etkili yüzüsünüz. Yaptığınız iş zor ama kutsal bir görev. Rahatınızdan taviz vererek halkımızın rahatı için çalışıyorsunuz. Zabıta Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü vesilesiyle haftanızı kutluyorum." dedi.

Terme Belediyesi Zabıta Müdürü Mesut Şahin işe teşkilatlarının ortak sorunlarını konuşmak ve çözüm önerileri üretmek üzere programlar düzenlediklerini anlattı.

Samsun Zabıta Daire Başkanı Yılmaz Açıcı da organizasyondan dolayı Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ve Belediye Zabıta Müdürü Mesut Şahin'e teşekkür etti.