ZONGULDAK (AA) - Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü tarafından Ahmet Zeki Atalay Ortaokulu Özel Eğitim sınıfı öğrencilerine spor malzemesi dağıtıldı.

Ahmet Zeki Atalay Ortaokulu Özel Eğitim sınıfında eğitim öğrenim gören 10 zihinsel engelli öğrenciye, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik ve Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü İsmail Korkut tarafından eşofman ve çeşitli spor malzemeleri hediye edildi.

Çevik, malzeme dağıtımında yaptığı konuşmada, öğrencilere spor malzemesi hediye eden Anadolu Engelliler Derneği Spor Kulübüne teşekkür ederek, "Çocuklarımızın her ne olursa olsun insan olması hesabiyle ruhları tertemiz, pırıl pırıllar. Kendilerini çok güzel ifade ediyorlar. Çocuklarla buluşmak onlarla sohbet etmek beni çok mutlu etti. Onlar özel çocuklar, onlara güzel bir gelecek hazırlamak için çalışan öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Korkut da kulüpleri bünyesinde Türkiye Birinci Lig'nde ortopedik engellilerden oluşan oturarak voleybol takımları bulunduğunu belirterek, "İnşallah ileride bu öğrencilerimizden dünya şampiyonu sporcular çıkacaktır." dedi.