ZONGULDAK (AA) - Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Basın İlan Kurumu (BİK) Zonguldak Şube Müdürü Ali Nuhoğlu'nu ziyaret etti.

Zonguldak Belediye Başkanı Akdemir, ziyarette yaptığı konuşmada, her zaman Zonguldak yerel basının yanında olduğunu söyledi.

İş yoğunluğundan dolayı gecikmiş nezaket ziyaretinde bulunduğunu ifade eden Belediye Başkanı Akdemir, şöyle konuştu:

"Yerel basına katkılarınızdan dolayı öncelikle sizleri kutluyorum. BİK bulunduğu il içerisinde çok önemli bir yere sahiptir. Sizin de bahsettiğiniz gibi, göreve gelmenizden sonra bir denetim geçirdiniz ve bu denetimin sorunsuz geçmesi gerçekten de çok önemliydi. Her kurum, kendi içerisinde mutlaka denetlenmeli. Projeleriniz ve çalışmalarınız gayet başarılı. Zonguldak'ta yerel basınımız büyük bir gayretle çalışmalarını sürdürüyor. Gerçekten de zor ve bir o kadar da heyecanlı bir temponun içerisindeler. Zonguldak'ı, hep kültür şehri olarak adlandırırım. Yerel basın çalışanımız ve gazete sayımız da bir o kadar çok. Rekabet ortamının yaşanması ile de kaliteli, ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışını daha da güçlendireceğine inanıyorum. İlimizde yerel basınımız kuvvetli olduğu kanısındayım. Sizlere bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum."

BİK Şube Müdürü Nuhoğlu ise, Zonguldak yerel basını ile iyi bir diyalog halinde olduklarını belirtti.

Nuhoğlu, "Nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Zonguldak'ta göreve başlayalı 4 ay oldu. Bu süreçte yerel basınımız ile çok güzel diyalog kurduk. Göreve başladıktan hemen sonra genel müdürlüğümüz tarafından yerel basınımızın denetlenmesi gerçekleşti. Yerel basınımız denetlemeleri sorunsuz bir şekilde geçti. Yerel basının güçlenmesi adına birçok önemli proje ve çalışmalara imza atacağız." şeklinde konuştu.