ZONGULDAK (AA) - Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ı ziyaret etti.

Turanlı, ziyarette yaptığı konuşmada, şehirde, her kim olursa olsun, çalışkan, bu şehir için dertlenen birinin iş başında olmasını tercih ettiklerini söyledi.

Vatandaşlara hizmet noktasında, üzerilerine düşen ne varsa emniyet teşkilatı olarak belediyenin yanında olduklarını aktaran Turanlı, "Hizmet noktasında 18 saat mesai yapıyoruz ve burada bulunduğumuz süre içerisinde her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Valimizin emirleri doğrultusunda şehir için ne gerekiyorsa onu da yapmaya hazırız. Zonguldak için yorulmaktan da yorulmayız." ifadelerini kullandı.

Başkan Alan da Türk Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını belirterek, "Müdürümüze nazik ziyareti için teşekkür ederim. Aynı zamanda polis teşkilatımızın Polis Haftası'nı da canı gönülden kutlarım. Müdürüm, Zonguldak için bugüne kadar tüm personeli ile beraber elinden gelenin çok daha fazlasını yapmıştır. Bundan sonra da artık güçlü bir şekilde kentin tüm dinamiklerini harekete geçireceğiz. Vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek için verdiğimiz sözleri yerine getirmek ve aldığımız oyları helal ettirmek için müdürümüzün de dediği gibi yorulmadan çalışacağız." şeklinde konuştu.