ZONGULDAK (AA) - Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner, Zonguldak Belediye Başkanvekili Gökhan Demir'i ziyaret etti.

Caner, ziyarette yaptığı konuşmada, Demir'e çalışmalarında başarı dileğinde bulunmak amacıyla ziyaret gerçekleştirdiğini söyledi.

Gökhan Demir'in, belediye başkanlığına vekalet ettiğini ifade eden Caner, " Zonguldak'a hizmet bir gün de olur, daha fazla günde de olur. Yeter ki başarı ve irade olsun. Bizde kendisinin başarılı olacağını bildiğimiz için kulüp olarak her zaman kendisinin yanındayız. İnşallah belediye meclis üyesi olarak da Zonguldak'a çok daha iyi hizmetler verecektir" dedi.

Belediye Başkanvekili Demir de  Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Caner'e, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, "Zonguldak Kömürspor'un önemini, hem belediye de hem de dışarıda halkımızla sürekli paylaşıyorum. Takımın daha iyi yerlere gelebilmesi için bütün siyasilerin, sivil toplum örgütlerinin ve tüm belediye başkanlarının kulübün yanında olması gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.