ZONGULDAK (AA) - Eski TBMM Başkanı Köksal Toptan, "Terörle mücadele sonuna kadar sürdürülecektir. Bundan ülkemizin geri adım atması söz konusu değildir." dedi.

Toptan, Köksal Toptan İlkokulunda düzenlenen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarının açılışında yaptığı konuşmada, terörle mücadelenin sonuna kadar sürdürüleceğini söyledi.

Terör konusunda Türkiye'nin geri adım atmasının söz konusu olmadığını ifade eden Toptan, şöyle konuştu:

"Türkiye olarak çok başarılı olmak zorundayız. O zaman şehitlerimizin ruhu rahat edecektir. Zonguldak olarak büyük bir başarıyı ve hüznü bir arada yaşıyoruz. Bir tarafta burada çocuklarımızın TÜBİTAK desteği ile ortaya koydukları başarıları gözlemlerken diğer taraftan Devrekli bir şehidimizi uğurluyoruz. Şehitlerimizin kanının yerde kalmaması için terörle mücadelede en etkin mücadeleyi sonuna kadar sürdürmeliyiz. Türkiye olarak başarılı olmak zorundayız. O zaman şehitlerimizin ruhu rahat edecektir. Terörle mücadele sonuna kadar sürdürülecektir. Bundan ülkemizin geri adım atması söz konusu değildir. Teröre destek olan ülkeler ya da teröre yataklık yapanlar şunu bilmelidir ki, Türkiye terörle ilgili mutlaka başarılı şekilde mücadelesini sürdürecektir. Başka türlü bir şeyin olması söz konusu değildir. Ne kadar dışarıdan destek alırlarsa alsınlar ülkemiz mutlaka terörü mağlup edecektir."

Konuşmaların ardından fuarın açılışı gerçekleştirildi.