ZONGULDAK (AA) - Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğünce geçen ay yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 67 şüpheliden 21'inin tutuklandığı bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, suçların önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla eğlence mekanları, park ve kafeteryalarla kentin giriş çıkış noktalarında geniş çaplı denetim yapıldığı belirtildi.

Terörle mücadele, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele, asayiş ve trafikten ekiplerin görev aldığı huzur operasyonlarında, 285 gram sentetik kannaboniod uyuşturucu ele geçirildiği ifade edilen açıklamada, operasyonlarda ayrıca esrar, kenevir maddeleri ile 169 kök kenevir bitkisi ve ekstazi hap ele geçirildiği, 67 şüphelinin gözaltına alındığı ve 21 zanlının ise çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandığı bildirildi.

Açıklamada, ayrıca 3 Mayıs'ta il genelinde yapılan çalışmalarda 184 sürücünün alkol kontrolünden geçirildiği, 2 sürücüye adli ve idari işlem, 2 sürücüye idari işlem uygulandığı, aranması olan 3 kişinin de yakalandığı vurgulandı.