Zonguldak’ta meydana gelen trafik kazasında, motosikletli kurye ve çarptığı işitme engelli şahıs yaralandı. Polis, yaralının eşine kazayı telefonda haber verdi.

Edinilen bilgiye göre, bir firmada kurye olarak çalışan Burak S. (24), 67 DS 410 plakalı motosikletiyle Bahçelievler Mahallesi Balkaya Sokak’ta seyir ederken 100. Yıl Belediye Terminali önünde yolun karşısına geçmek isteyen bir kişiye çarptı. Kazada yaralanan kurye, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ayağından yaralanan ve işitme engelli olduğu belirlenen yaya ise, refüjdeki çimlere yatırıldı. Kazanın yaşandığı bölgenin yakınındaki düğüne katılan davetliler de yaralı şahsın yardımına koşarken, sürücüler ise ismi belirlenemeyen yaralıya yapılan müdahaleyi şaşkınlıkla izledi. Sağlık ekiplerine işaret diliyle ayağındaki yaraları gösteren yaralı, cebinden çıkarttığı cep telefonunu olay yerinde bulunan trafik polisine uzattı. Yaralının eşini telefonla arayan trafik polisi, kazayı haber verdi. Eşinin sağlık durumunun iyi olduğunu belirten trafik polisi, “İyi akşamlar, herhalde bu telefonun sahibinin eşisiniz. Eşiniz bir kaza geçirdi, sadece dizinde yara var. Hayati tehlikesi yok. Panik yapıp da korkmayın, herhangi ölüm falan diye şey yapmayın. Sadece dizinde yara var. Ambulansla hastaneye getirilecek. Şu anda terminalin orada kaza yaptı. Ambulansla hastaneye getirilecek. Herhangi bir yerinde kırık falan yok. Siz hastaneye geçebilirsiniz” dedi.

Yaralı şahsın Karadeniz Ereğli ilçesinde oturduğu ve terminalden biletini aldıktan sonra yolun karşısına geçtiği öğrenildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.