ZONGULDAK (AA) - Zonguldak’ta uygulamalı girişimcilik kursunu başarıyla tamamlayan 60 kursiyere belgeleri törenle verildi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurcan Abay, TSO salonundaki törende yaptığı konuşmada, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’nın (KOSGEB) bir takım projelerle dönemsel tarihlerde sürekli olarak ekonomiye can vermek amacıyla destekler sağladığını söyledi.

Kendisinin de bir kadın girişimci olduğunu ve eşiyle yürüttükleri işlerde KOSGEB desteklerinden yararlandıklarını ifade eden Abay, "Odamızın bütün eğitim faaliyetlerinden faydalandım. Bu bilgilerle toplumda hem kendime hem de çevreme fayda sağlar oldum. Sizler de, girişimcilik kursundan sonra aldığınız sertifikalarla KOSGEB destekleri alacaksınız. Hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum." diye konuştu.

Zonguldak TSO Proje Destek Ofisi yetkilisi Neptün Denli ise, destek ofisi olarak kursiyerleri eğitim sonrasında da yalnız bırakmayacaklarını belirterek, kendi işini kurmak veya geliştirmek isteyen girişimci adaylarına destek vermeye devam edeceklerini aktardı.

Kursiyerlere sertifikalarının takdim edildiği törene, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Meclis Başkanı Zafer Sağlam, KOSGEB Uzmanı Soner Kaynar ve Kurs Eğitmeni Ayşegül Savaş Likoğlu katıldı.