2015-2016 Kış aylarında sokaklarda en çok hangi deri ceket modellerini göreceğiz diye merak ediyorsanız, yazımızın devamını takip edebilirsiniz.

Bilindiği gibi bu sene kıyafetlerde siyah-beyaz grafik desenleri oldukça sık görmeye başladık, bunlara ek olarak ise asil duruşu ve yumuşak dokusu ile kadifenin tekrar sahne aldığını söylemek de gerekiyor. Sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmezi olarak militer kıyafetleri de unutmamak gerekiyor.

Yukarıda saydıklarımıza ilave yapmamız gerekirse, renkli düşünen ve renkli yaşayanlar için her zaman seçim olan patchwork tekniği ile hazırlanmış kıyafetlere uyum sağlayacak deri mont modellerinden artık bahsedebiliriz.
Hem kadınlarda hem de erkeklerde yılın ağırlığı inceliği ve hafifliğinin yanı sıra renk seçiminde kış aylarına en uygun olan kahve tonları ve siyahı gördüğümüzü söyleyebiliriz. Ancak bu yıl krem rengi tonlarını da yine sokaklarda görebileceğiz.

Kış ayları denilince klasikler arasında yerini alan erkek deri ceket modellerinde de günlük kıyafetlerle kombin özelliğinin yanı sıra özel günlerinizde de yanınızdan ayıramayacağınızı belirtmek isteriz.

Bu kış aylarında bordo ve kırmızının da hakim olduğunu, sonbahar ile uyum sağlayan bu renklerin kış aylarına taşınacağını ve gardroplarda yerini aldığını söylemeden geçemeyiz. Diğer yandan sonbahar renkleri ile uyum yakalamış olan ve çekiciliğini devam ettiren siyah deri ceketler de kapitone modeller ile trendler arasında bulunuyor.

Bu sene detayları daha fazla göreceğiz. Püsküller, kol kısımlarında fermuarlar, metal düğmeler, delikler ya da şeritler karşımıza çıkacak. Tabi moda tasarımcıları sadeliği sevenleri de unutmadı, onlar için renk ve kesimde sadeliği korurken, tüm kıyafetler ile uyum sağlayacak modellerini de moda severler ile buluşturdu.

2015-2016 Yılının yeni modellerini, diğer kıyafetler ile nasıl kombin olduğunu ve  beğenilerini daha yakından görmek için https://store.valerianoromano.com/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.