Taksim-Tünel seferinin yapan nostaljik Tramvay'ın telleri koparak eylemcilerin ortasına düştü. Ateş çıkarıp yere düşen teller şans eseri kimseye değmedi.

Beyoğlu'nda 12 Eylül'de 65 cezaevinde başlatılan süresiz-dönüşümsüz açlık grevi 51'inci gününde çeşitli sendika ve sivil toplum örgütleri tarafından 'Ölümler durdurulsun' eylemi yapıldı.

KEKS, DİSK, TTB, TMMOB, Halk Evleri, Devrimci İşçi Partisi'nin da aralarında bulunduğu çeşitli sendika ve sivil toplum örgütü üyesi yaklaşık 200 kişi tarafından 'Ölümler durdurulsun' başlıklı bir gösteri gerçekleştirildi.

Grup açıklamanın ardından bir süre oturma eylemi yaptı. Eylemin bitmesine yakın Taksim-Tünel seferi yapan Nostaljik Tramvay hattının çalışmasını sağlayan elektrik tellerinden biri belirlenemeyen bir nedenle koptu.

Ateş çıkarıp yere düşen 600 voltluk tel grubun ortasına düştü. Tel şans eseri kimseye zarar vermedi. Eylemciler oturma eylemini sonlandırarak telin düştüğü yerden uzaklaştı. Çevre güvenliği alan vatandaşlar durumu BEDAŞ'a bildirerek elektrik akımının kesilmesini sağladı. Ancak grup bir süre sonra tekrar aynı yerde oturma eylemi yaptı. Yaklaşık bir saat süren oturma eylemi gerçekleştiren katılımcılar okunan marşın ardından alkışlar eşliğinde dağıldı.