Televizyon dünyasında yeni bir çığır açan Acun Ilıcalının ajansı olan Acun Medyanın interaktif sitesi olan acunn.com acun medyanın oluşturduğu programların videolarına ve haberlerine rahatlıkla ulaşmanızı sağlamaktadır. Sitede en son yarışmalar ile ilgili en son haberleri ve videoları görebilir en güncel şekilde bilgiler alabilirsiniz. Sadece yapılan programların değil genel olarak güncel ve spor haberlerine de ulaşabileceğiniz acunn sağlık ve teknoloji hakkında da güncel bilgileri sizler ile paylaşmaktadır. 

En güncel ve en doğru haberleri buradan bulacağınız ve ilginç haberlere ulaşabileceğiniz yararlı bir internet sitesidir.

Site de magazin bölümü ile magazin dünyasında yaşanan son olaylara ulaşabildiğiniz hangi ünlünün nerede ve kiminle olduğunu en yakından öğrenebilirsiniz ve takip edebilirsiniz. 

Ayrıca haberleri video haber eşliğinde izleyebilir sadece okuyarak değil izleyerek de takip altına alabilirsiniz. İstediğiniz takdir de bu videoları sosyal medya alanlarında arkadaşlarınızla paylaşabilir onlarında bu haberleri izlemesini sağlayabilirsiniz.

Sinema bölümü ile vizyona çıkan en yeni filmlere ulaşabilirsiniz. Ve bu filmler hakkındaki en yeni ve en güncel haberlere ulaşabilirsiniz. Hangi oyuncun hangi filmde oynadığını ve hangi projede yer aldığını rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Foto Galeri ile filmlerin içinden sizlere sunulan fotoğraflar ile en yakından takip edebilirsiniz. Sinema haberlerini en güvenilir ve en kaliteli adresten takip etmek istiyorsanız eğer acunn tam size göre bir adrestir. 

Müzik kısmı ile de sinema bölümünde olduğu gibi en son çıkan albümleri ve sanatçıların çıkan parçalarına ulaşabilirsiniz. Konser ve etkinlikleri en güvenilir kaynaktan da takip edebilirsiniz. Videolar ile bu şarkılara ulaşabilirsiniz ve klipleri rahatlıkla izleyebilirsiniz.

Foto galeri ile birçok çeşit projelerin fotoğraflarına erişme imkanı sağlayabilirsiniz. Spor, TV dünyası, Haber ve Magazin ile ilgili resimleri rahatlıkla acunn dan bulabilirsiniz.