"Susurluk davası" kapsamında Yargıtay tarafından onaylanan 5 yıllık hapis cezasını Yenipazar’da çeken eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ı bugün de önce dört emekli polis memuru, daha sonra da eski Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve işadamı Yüksel Çağlar ziyaret etti.

Ağar’ı ziyaretinden önce Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit’i ziyaret eden Adanan Polat’ın koyu bir Galatasaray taraftarı olan Başsavcı Ekrem Yiğit’e forma hediye ettiği öğrenildi. Polat ve Yüksel Çağlar daha sonra birlikte Yenipazar K-1 Tipi Kapalı Cezaevi’ne gelerek Mehmet Ağar ile görüştü.Yaklaşık 10 dakika süren ziyaret sonrasında açıklama yapan Polat, “Benim çok yakın ve eski dostum. Geçmiş olsun ziyaretine geldim. Biraz sohbet ettik” dedi.

Polat, kendisinden Galatasaraylı eşi için forma isteyen Fenerbahçeli bir taraftarın da isteğini kırmadı. Yanında çok fazla forma olmadığını söyleyen Polat, tekrar geleceğini ve gelirken de yanında forma getireceğini söyledi.

GAZETECİLERE TAKILDI
Açıklama sonrası arabasına binmek için hareket eden Polat, cezaevi önünde bekleyen gazetecilere de takılmadan edemedi. Polat, gazetecilere “Başka işiniz gücünüz yok mu? Bu toz toprak içinde bekliyorsunuz” dedi.